Hayir kokleyecen ama stop ettirme debriyaja basdireksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak şekilde mi ayarlamamız lazım
30 ile giderken aniden duracaksın. Herkes cama doğru yapışacak.direksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak şekilde mi ayarlamamız lazım
ben direksiyon dersinde yaptım hoca torpidoya girecekti30 ile giderken aniden duracaksın. Herkes cama doğru yapışacak.
onu biliyorum hocam da bide hocalarin tribi yuzunden birakmasinlar ondan korktumHayir kokleyecen ama stop ettirme debriyaja bas
deneyimleyecez insallah30 ile giderken aniden duracaksın. Herkes cama doğru yapışacak.
heh ondan korkuyorum bendeben direksiyon dersinde yaptım hoca torpidoya girecekti
asıl köklemezsen bırakırlar niye basmadın diye. Hiçbir şey olmuyor sen bas benim hoca bişey bile demedionu biliyorum hocam da bide hocalarin tribi yuzunden birakmasinlar ondan korktum
deneyimleyecez insallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
heh ondan korkuyorum bende
Kanka ben kaldim bi kere kıl adama gelince en ufak seye laf ediyorlar sen cok takma rahat olonu biliyorum hocam da bide hocalarin tribi yuzunden birakmasinlar ondan korktum
deneyimleyecez insallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
heh ondan korkuyorum bende
Olması gereken o zaten, ani fren adı üstünde.heh ondan korkuyorum bende
SKAKSLALLSLS zaten onlar diyor ani fren yapalim diye demezlerse yapmamali arkadasyapmadan iki saniye önce haber ver cama yapışmasınlar