Direksiyon Sınavı Ani Fren

querencia

80+
Reaksiyon skoru
25
direksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak şekilde mi ayarlamamız lazım

direksiyon sınavında ani fren aşamasında hoca dediği anda debriyaj fren yapacağız tamam da yaparken freni kökleyecekmiyiz yoksa 2 3 saniye icinde duracak şekilde mi ayarlamamız lazım
Hayir kokleyecen ama stop ettirme debriyaja bas

30 ile giderken aniden duracaksın. Herkes cama doğru yapışacak.

Fren debriyaj tam fren seklinde hizli yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kank sen hatirlatma genelde yaptirmiyolar zzten sen hatirlatma yapayim mi diye

Bas gaza koy frene uçsun hoca camdan asşa hocan deseydiniz nasıl basacaktım diyede de bir şey diyemez
ama ani fren yaptırtmazlar tahminim

Hayir kokleyecen ama stop ettirme debriyaja bas
onu biliyorum hocam da bide hocalarin tribi yuzunden birakmasinlar ondan korktum
30 ile giderken aniden duracaksın. Herkes cama doğru yapışacak.
deneyimleyecez insallah

ben direksiyon dersinde yaptım hoca torpidoya girecekti
heh ondan korkuyorum bende

onu biliyorum hocam da bide hocalarin tribi yuzunden birakmasinlar ondan korktum

deneyimleyecez insallah

asıl köklemezsen bırakırlar niye basmadın diye. Hiçbir şey olmuyor sen bas benim hoca bişey bile demedi

deneyimleyecez insallah

Kanka ben kaldim bi kere kıl adama gelince en ufak seye laf ediyorlar sen cok takma rahat ol

Ya hak diye bağırarak ilk fren 1milisaniyeosnra debriyaja yapıştır geç. Ama sola çıkarken sinyal vermeyi unutma. Paralel park tan çıkarken sinyal vermeyi unutma. Paralel park çıkış sonrası milli eğitimden gelen hocayı almak için durduğundan dörtlüleri yakmayı unutma sola yola çıkarken sinyal vermeyi unutma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri