Bence bu kadar kasma gelişim dönemindesin ileride en ufak yediğin şeyden kilo alma ihtimalin var takma kafana zargana falan diye dalga geçerlersede takma ama spor yapmak istiyorsan protein kalori falan uğraşman lazım.Çubuk gibi geziyorum ortalıkta önerenileceğiniz direnç lastiği + el yayı önerebilir misiniz Bütçe 150
Yaş 13
Boy 1.72
Kilo 50
Kilo alıyorum zaten ama yağlanma yapmaya başlayacak dumbell felan var zatenBence bu kadar kasma gelişim dönemindesin ileride en ufak yediğin şeyden kilo alma ihtimalin var takma kafana zargana falan diye dalga geçerlersede takma ama spor yapmak istiyorsan protein kalori falan uğraşman lazım.
Spor salonuna yazıl bence ama önce 65 kilo falan ol önce.Kilo alıyorum zaten ama yağlanma yapmaya başlayacak dumbell felan var zaten
çocuk 13 yaşında ne spor salonuSpor salonuna yazıl bence ama önce 65 kilo falan ol önce.
hiç bir şey yapmana gerek yok teneffüste top oynasan yine bir şey olmazEn yakın spor salonu 50km uzakta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerisi olan yokmu ?
Boyuma göre çok zayıfımçocuk 13 yaşında ne spor salonu
hiç bir şey yapmana gerek yok teneffüste top oynasan yine bir şey olmaz
Kemiklerim sayılıyor nerdeyse göğüs tarafımda omuzlarım vs. Geniş zatençocuk 13 yaşında ne spor salonu
hiç bir şey yapmana gerek yok teneffüste top oynasan yine bir şey olmaz
o zaman yemek ye birazBoyuma göre çok zayıfım
Kemiklerim sayılıyor nerdeyse göğüs tarafımda omuzlarım vs. Geniş zaten
bence ağır gelir 15 le başla25 kg işimi görür gibi