Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Cola turkaya sahip çıkmayanlar buna sahip çıkarlarsa ne gülerim.
Cola turkaya sahip çıkmayanlar buna sahip çıkarlarsa ne gülerim.
Ülkemizde omurga kıtlığı var örneğin boykot ile ilgili ürün paylaşıp bu boykot ürünü diyene salça olup, 'git boykotunu kendin yap' diyenlerin hepsinin burada ben inadına coca cola içeceğim demesi kuduruk, ağızdan salya aka aka yorumdan fazlası değildir. Madem boykot diyen adama laf edeceksin sende gelip yerli bi firmaya salç olmayackasın. İki yüzlülük desen o da var. Değişikler valla.
Bizde satiyoruz kuru yemiscide daha 1 kisi bile almadi ama hergun rahat 10 tane redbull satiyoruzarada şu elemanın saçma sapan videoları karşıma çıkıyor orada görmüştüm bu markayı , enerji içeceğini deneyen var mı
tadına baktın mı nasıl ?Bizde satiyoruz kuru yemiscide daha 1 kisi bile almadi ama hergun rahat 10 tane redbull satiyoruz
Yok cesaret edemedim cok enerji basmislardir kalp ritminde sorun olur vs die ama hergun redbull iciyorumtadına baktın mı nasıl ?
Adı bile garip olmuş. Boykottan faydalanıp satma ihtimalleri yüksek lakin tercih eder miyim zannetmiyorum.
Ben coca colamı içeceğim ihtiyar.
Aynen öyle dostum bendeBen coca colamı içeceğim ihtiyar.
Gül suyunu şişeleyip meysu cola diye satıyorlar.
Aynen boykot ayağına yeni marka kurup zenginleşme taktiği yemezler kalsın kardeşim.