kullandıkları telefondan pcye bağlandığı internet bile amerika israil ürünü boykotttt kankaaa kola döktüm yeeerrreee
yerli kolaya tam destek şimdiden 10 koli sipariş ettim teşekkürler
Bir şirketin pazara atılıp öne çıkması için oldukça uygun bir zaman. Girişimciler ne zaman harekete geçer diye bir soru sorsak işte tam böyle tüketicinin yeni arayışlara girdiği zamanlarda harekete geçerler. İsim konusuna ise gereksiz bir tepki göstermişsin çünkü kapitalizmin kar amacıyla markalaşma sürecine oldukça ehemmiyet verir sen dünyada ki çoğu yabancı sermaye şirketin adlarının ve logolarının nereden geldiği ile ilgili malumat edinirsen bu yazdıklarım senin için belki daha anlamlı gelebilir.
Adını diriliş koyup Filistin üzerinden prim kasılıcaksa bu girişim değildir.Milleti soymaktır benim gözümde.
Asıl girişim Cola turkaydı Kendilerine has Vizyonları vardı.Bu ikisine girişim diyorsak Cola turkaya hakaret etmiş oluruz.
İlerleyen zamanlarda Görürüz.
Adını diriliş koyup Filistin üzerinden prim kasılıcaksa bu girişim değildir.Milleti soymaktır benim gözümde.
Asıl girişim Cola turkaydı Kendilerine has Vizyonları vardı.Bu ikisine girişim diyorsak Cola turkaya hakaret etmiş oluruz.
İlerleyen zamanlarda Görürüz.
Ben bir şey demiyorum ki zaten en başta dedim umarım eski hataları tekrar etmez diye. Ama neyi tartıştığımız da önemli değil aslında burada siyasi bir fikir değil iktisadi bir realiteden bahsediyoruz. Adamlar tabi ki hayrına satış yapmıyor belli bir gündemin üzerine biraz da milli duyguları kullanarak bu işi yapıyor ki iktisadi olarak girişim için bu mübah bir yol. Sonuçta ben marka sahibi değilim sahibi de benim babamın oğlu değil amaçları para kazanmak ise kazanmak için iyi bir zaman ama şurası var ki kalitesiz ve pahalı bir ürün ise tüketici de bunun cezasını keser. Ayrıca ben zaten kola içmem ben kendimce iyi niyetli bir tavır alarak en azından içip de son zamanlarda boykot nedeniyle çekingen davranıp kalitesiz kolalara mahkum kalanlar için iyi bir alternatif olması yönünde.
Kola içmeyin gençler. Fazla zararlı. Ne kadar zararlı olduğunu bilseniz içmezsiniz. Onun yerine illa asit istiyorsanız maden suyu için. Şişkinliği alır.
Ama baya iyi öyle böyle değil sanki içince gül bahçelerine gidermişsin gibi tam beyaz elbiseli bi bayana ulaşacakmışsın gibi ama bi anda gara oluyor siyahların içerisinde bir zenci ile … devamı için tıklayınız