Neler Yeni

Diş Doktoruna Gideceğim, Sigara İçtiğim Anlaşılır Mı?

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Uzun zamandır içmiyorum, haftada bir tane falan içiyorum. Diş lekelenmesini nasıl engelleye bilirim ? Yaşım 15
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annemle birlikte gideceğim diş doktoruna ve doktorun anneme sigara içtiğimi söylemesi biraz korkutuyor beni.

Ailem yanımda olacağı için korkuyorum. Fazlada bir korkum yok aslında. 2 Haftada bir tane falan sigara içiyorum sadece zararı olur mu ?
benim sigara kullanmayan arkadaşıma bile sigara kullanıyorsun dedi kullanmıyorum de geç dert etme

qa4adwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
qawl dqwl
Dostum tavsiyem sana bırakman.
Ama ailen çoktan anlamıştır bile belki.
Doktora önceden belki durumu söylersen ailene söylemez ama eğer daha lisede isen tavsiyem içmemen.
Ailemden şaka amaçlı sigara parası bile istiyorum ama içtiğimi anlamadılar. O konuda rahatız.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Yakından konuştuğum arkadaşım yok. İnternette gördüğüm videolar yüzünden havalı gelmeye başladı ve arada sırada içiyorum.
Sigara içtikten sonra parfüm fln sıkmıyorsan , sakız çiğnemiyorsan ve diş fırçalamıyorsan ailen çoktan anlamıştır

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şöyle eğer uzun süreli içiyorsan fark edecektir fakat kısa böyle 1 hafta falan içtiysen sonra bıraktıysan no problem. Bende diş teli var şuan ve 2 ay önce 1 haftalığına puro içiyordum küba prolarından sonra baktım sporumu falan etkiledi bıraktım doktor da fark etmedi.

qa4adwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
qawl dqwl
Şöyle eğer uzun süreli içiyorsan fark edecektir fakat kısa böyle 1 hafta falan içtiysen sonra bıraktıysan no problem. Bende diş teli var şuan ve 2 ay önce 1 haftalığına puro içiyordum küba prolarından sonra baktım sporumu falan etkiledi bıraktım doktor da fark etmedi.
Bir kaç aydır içiyorum ama fazla içmiyorum. Haftada bir tane falan içiyorum.

Sigara içtikten sonra parfüm fln sıkmıyorsan , sakız çiğnemiyorsan ve diş fırçalamıyorsan ailen çoktan anlamıştır
Parfüm kullanmadan hiç bir yere gitmeyi sevmiyorum. Sakızıda 2 haftada bir alıyorum ve her gün çiğneyip bitiriyorum. Dişlerimi düzenli olarak fırçalıyorum o konuda da rahatız.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Bir kaç aydır içiyorum ama fazla içmiyorum. Haftada bir tane falan içiyorum.

Parfüm kullanmadan hiç bir yere gitmeyi sevmiyorum. Sakızıda 2 haftada bir alıyorum ve her gün çiğneyip bitiriyorum. Dişlerimi düzenli olarak fırçalıyorum o konuda da rahatız.
her türlü anlar ama söyler mi bilinmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom