Neler Yeni

Diş teli ile ilgili soru

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu saydıkların arasında tek zaafım soğuk şeyler. onun dışında asitten nefret ederim ve cips pek yemem zaten yani cipsi keseblirim. bizküvi de hakeza sanırım beni zorlamaz ya
Soğuk şeyler dediğim gibi ilk bir kaç ay gerisinde alışıyorsun zaten.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Takılırken acıtmıyor. İlk 1 2 ay alışma süreci baş ağrıları falan oluyor söküp atmak istiyorsun gerisinde alışıyorsun benim 2 senedir ağzımda eğer yasak olmasaydı nisan sonunda çıkacaktı ama gidemedim.
geçmiş olsun ama dişleri gözle görülür şekilde düzeltiyo

Ariseks

80+ Gold
devlet hastanesi çok oyalıyo özel de çok masraflı bütçe sıkıntın yoksa özele gidebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim arkadaşım kola içemiyodu çikolata patlamış mısır falan yiyemiyodu bi de takması acıtıyo mu çok merak ettim
takılırken acımıyor taktıktan sonraki ilk günler parçalamak istiyorsun bu her tekrar dişçiye gittiğinde tekrar yaşıyorsun çünkü
tekrar gerdiriyor cips yedim,kola yemedim,çikolata yedim ama mısır çok aralara giriyor ben telsizkende yerken rahatsız olurdum
erik tarzı şeyler yedirtmiyorlar elma falan sert şeyler çekirdek çıtlatmıyorlar birde sakız çiynettirmiyolar
eriği yeme demesinin sebebi çekirdeği var ona ufak ufak ısırken bir şey olmadı elmayı da kesip kesip yiyorsun ısırırsan direkt braketler kırılıyo
1,5 sene falan oluyor taktıralı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun ama dişleri gözle görülür şekilde düzeltiyo
Benim sağ üst çenemde dişin üstünden diş çıktı. Tüm dişçiler ben yapamam tarzı konuşunca diş teli dedik alt dişlerimde yamuktu zaten. İlk 3 ay braket ve alt dişlerime takıldı o süre içerisinde de 3 tane dişim çekildi. İlk 1 senenin sonunda alt dişlerim düzgündü sadece o üstten çıkan diş kalmıştı. Aslında traşlanmış ve aşağı bakık şekilde duruyordu fakat etimi koparırcasına acıtıyordu fazla bastırdığımda. Şuan da hiç bir yamukluk kalmadı sadece dişçiye gitmeyi bekliyorum bir ihtimal bir 6 ay daha takabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,349
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom