Neler Yeni

Diş teli sonrası plaklar ne kadar süre takılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Paşadöner
6 ay kadar sürüyor. Doktor sana plak kabı veriyor onla geziyorsun yemek yiceğin zaman çıkarcaksın sonra yemeklerle işin bitince geri tak bukawdar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dişinin arkasına tel taktılarmı kalıcı olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve plağa ilk ay dikkat et dişlerin oynak oluyor
Kanka rahatsız ediyorum ben plak takma aşamasındayım da ilk ayım daha ben sürekli takmıyorum yarı yarıya dişlerimde bir değişim yani bozulma görmedim ama takmaya çalışıyorum yinede plaklar dişlerime olduğu sürece herhangi bir sorun teşkil etmiyordur demi bozulsa zaten olmaz günde 18 saat flan takıyorum

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Tuğra
Kanka rahatsız ediyorum ben plak takma aşamasındayım da ilk ayım daha ben sürekli takmıyorum yarı yarıya dişlerimde bir değişim yani bozulma görmedim ama takmaya çalışıyorum yinede plaklar dişlerime olduğu sürece herhangi bir sorun teşkil etmiyordur demi bozulsa zaten olmaz günde 18 saat flan takıyorum
Hicbirsey olmaz 18 saat gayet yeterli bi 2 ay falan olunca sadece geceleri takip sabah kahvaltısında çıkarabilirsiniz. Ben şuan böyle kullanıyorum.

Kişiden kişiye değişiyor.Bana 6 ay gece gündüz 6 ay sadece gece tak dedi 8 9 ay oldu sürekli takıyorum alıştım.Dışarıda yemek yiyeceğim zamanda evden takmadan çıkıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Paşadöner
Hicbirsey olmaz 18 saat gayet yeterli bi 2 ay falan olunca sadece geceleri takip sabah kahvaltısında çıkarabilirsiniz. Ben şuan böyle kullanıyorum.
Kanka bişey sorucaktim bu plak varken sadece şu için demişti hocada sicak şeyler dışında ne bilim meyvesuyu flanda mi icemem illa cikarmam mi laizm ne bilim işte süt dür meyvesuyu dur link tir

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Tuğra
Kanka bişey sorucaktim bu plak varken sadece şu için demişti hocada sicak şeyler dışında ne bilim meyvesuyu flanda mi icemem illa cikarmam mi laizm ne bilim işte süt dür meyvesuyu dur link tir
ya olabildiğince dikkat et sıcak şeylerden kaçın ama diğerlerini içebilirsin ama içtikten sonra bi suyla yıkamanda fayda var

Top Bottom