Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 866
Bugün diş telime lastik takıldı acayip bir ağrı oluştu esneyemiyorum bile bu ağrılar ne zaman geçer
Lastik senin taktığın mı yoksa doktorun taktığı mı? Doktorun taktığıysa 4 güne ağrısı geçiyor.Bugün diş telime lastik takıldı acayip bir ağrı oluştu esneyemiyorum bile bu ağrılar ne zaman geçer
doktorun taktığı, peki esneyememe falanda düzelir mi? yani eskisi gibi esneyebilirmiyim?Lastik senin taktığın mı yoksa doktorun taktığı mı? Doktorun taktığıysa 4 güne ağrısı geçiyor.
Dostum 2.5 yıldır takıyorum doktordan sonra her ay ortalama 4 gün dişim felaket şekilde ağrıyor ama ondan sonra düzeliyor hiçbir şey olmamış gibi sıkıntı yok yani yenisin sen herhalde.doktorun taktığı, peki esneyememe falanda düzelir mi? yani eskisi gibi esneyebilirmiyim?
3.ayıma giricemDostum 2.5 yıldır takıyorum doktordan sonra her ay ortalama 4 gün dişim felaket şekilde ağrıyor ama ondan sonra düzeliyor hiçbir şey olmamış gibi sıkıntı yok yani yenisin sen herhalde.
Bunu anlamış olman lazımdı zaten neyse öyle aman aman büyütülecek mesele değil, boşuna evham yapma birkaç güne acısını unutursun zaten.3.ayıma giricem
Ben her tel değişiminde aynı sorunu yaşıyorum. Aynı günün akşamı veya ertesi gün sabahı hiç bir şey hissetmiyorum.doktorun taktığı, peki esneyememe falanda düzelir mi? yani eskisi gibi esneyebilirmiyim?