Diş telinde lastik ağrısı

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Bugün diş telime lastik takıldı acayip bir ağrı oluştu esneyemiyorum bile bu ağrılar ne zaman geçer

Lastik senin taktığın mı yoksa doktorun taktığı mı? Doktorun taktığıysa 4 güne ağrısı geçiyor.
doktorun taktığı, peki esneyememe falanda düzelir mi? yani eskisi gibi esneyebilirmiyim?

Gayet normal çünkü dişine kuvvet uyguluyor, öne ya da arkaya (senin diş problemine bağlı) çekiyor dişi. En fazla 1 haftaya bir şey hissetmemeye başlayacaksın.

doktorun taktığı, peki esneyememe falanda düzelir mi? yani eskisi gibi esneyebilirmiyim?
Dostum 2.5 yıldır takıyorum doktordan sonra her ay ortalama 4 gün dişim felaket şekilde ağrıyor ama ondan sonra düzeliyor hiçbir şey olmamış gibi sıkıntı yok yani yenisin sen herhalde.

Dostum 2.5 yıldır takıyorum doktordan sonra her ay ortalama 4 gün dişim felaket şekilde ağrıyor ama ondan sonra düzeliyor hiçbir şey olmamış gibi sıkıntı yok yani yenisin sen herhalde.
3.ayıma giricem

Ben her tel değişiminde aynı sorunu yaşıyorum. Aynı günün akşamı veya ertesi gün sabahı hiç bir şey hissetmiyorum.
Lastikte de aynısı. Yani esneklik kazanıyor merak etme.
Diş teli ile zorlandığın için aynı zamanda çene kasların fazlasıyla gelişiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,125
Üyeler
189,220
Son üye
Marjiua
Geri