DİSCORD A HİÇ BİR ŞEKİLDE GİREMİYORUM

dolphin0

80+
Reaksiyon skoru
2
DİSCORD A HİÇ Bİ TÜRLÜ GİREMİYORUM GOOGLE ÜZERİNDEN DENEDİM YİNE GİRİŞ YAPAMIYORUM UYGULAMADAN DENEDİM BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ EKRANINDA KALIYO BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN GİRİŞ YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA DA AYNI SORUNU VERİYO ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

DİSCORD A HİÇ Bİ TÜRLÜ GİREMİYORUM GOOGLE ÜZERİNDEN DENEDİM YİNE GİRİŞ YAPAMIYORUM UYGULAMADAN DENEDİM BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ EKRANINDA KALIYO BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN GİRİŞ YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA DA AYNI SORUNU VERİYO ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
çökmüş sanırım o yüzden

çökmüş sanırım o yüzden
diğer arkadaşlarda bi sorun yok sadece bende böyle yapıyo anlamadım internetten dolayı bi sorun vardır diye modemi resetledim discordu silip tekrar yükledim yine aynı sorun anlayamadım

diğer arkadaşlarda bi sorun yok sadece bende böyle yapıyo anlamadım internetten dolayı bi sorun vardır diye modemi resetledim discordu silip tekrar yükledim yine aynı sorun anlayamadım
vpn açmayı deneyin hocam

twitter'de gördüm ben de girebiliyorum şuan güncelleme gelmiş ama tw de cogu kisi giremiyorum diyor genel bir sorun cozulur merak etme

birkaç gündür bozuk normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunu deneyin

sağ alltan gizli simgeleri açın orda dc varsa quit dc seçeneğini seçin ve dcye girin olur beljki

internet sağlayıcınızın hesap ayarlarından güvenli interneti kapatın ben ve birkaç arkadaşım sorunu öyle çözdük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,793
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri