Discord Banner Değiştirme

TugrAlp

80+
Reaksiyon skoru
47
Discordda Bannerimi değiştiriyorum ama kaydedilmiyor acaba neden bilen var ise söyliye bilir mi?

Discordda Bannerimi değiştiriyorum ama kaydedilmiyor acaba neden bilen var ise söyliye bilir mi?
Söyliye bilmez onun bilgisayarı yok :kekw:

Banner derken ne demek istedin ben anlamadım.

Profil fotoğrafının üstündeki yer
buda video

Ekler

• resim_2021-06-20_221523.png
    resim_2021-06-20_221523.png
    9.9 KB · Hit: 66
Banner özelliği gelmedi diye biliyorum. Şu an beta'da test ediliyor büyük ihtimalle gelir bir kaç haftaya herhalde. Bazı kullanıcılara rastgele bir şekilde geliyor özellik, benim arkadaş da koydu. Tam olarak görmeden neden değişmediğini anlamak zor açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Profil fotoğrafının üstündeki yer
buda video
Video'daki arkadaşın yaptığı kod işlemini yanlış yapmış olabilir misin belki o yüzden değişmiyordur? Tekrar yapabiliyorsan yapıp bir daha dene bence.

Banner özelliği gelmedi diye biliyorum. Şu an beta'da test ediliyor büyük ihtimalle gelir bir kaç haftaya herhalde. Bazı kullanıcılara rastgele bir şekilde geliyor özellik, benim arkadaş da koydu. Tam olarak görmeden neden değişmediğini anlamak zor açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video'daki arkadaşın yaptığı kod işlemini yanlış yapmış olabilir misin belki o yüzden değişmiyordur? Tekrar yapabiliyorsan yapıp bir daha dene bence
Tamam, teşekkür ederim yine de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,011
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri