Neler Yeni

Discord Dava Hakkinda Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Baran Göktaş
Benim fazla bisrseyim yok ben 2 kez dava yedim biri tehdit biri adam yaralama trafikde babama saldirmislardi yoksa ben temiz adamim digerleri cok seyi var anlatsam inanmazsin istersen igin varsa ver tiplerinden anlarsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 milyon bizim degil kardes 20 milyon bende olsa burda ne isim var
Hocam konuşma başlattım bakar mısınınız acaba mesajlarınıza ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Selamun Aleykum ben bundan 1 2 ay önce bi sunucuya kayıt olmuştum sunucuda bi kizin nudeleri yayilmisdi bende kizin fotograflarina hakaret vs kufur etmistim kız dava açıcakmış 6 kisinin discord adini 2 kisinin reel adini vermis ve bize bi kagit atti bazilarin discord bazilarinin reel adini soyadini bilmediklerininin yanina (Soyadı bilinmiyor vb)yazmis altina mernis adresi yazmis ama mernis adresinin orada birsey yazmiyor yarim atmis ve bunun icin avukat tutmus bize bi fotograf atti kiz bildigin takintili 20 tane hapi ayni anda felan yutuyor kendini kesiyor kendini yumrukluyor vs harbi deli kiz bizi dava verebilirmi discord verilerimizi verirmi merak ediyorum benim nickimi sunucudaki nickimle vermis kiz sunucudada yok birisi onun yerine ss alip kiza atmis kufurleri vs kiz kagida tehdit santaj hakaret taciz kisisel hayatin gizliligi vs yazmis birsey olurmu
Ülkede whatsapp konuşmaları bile hukukta geçmiyor discordun hiç geçmez hemde sırf bir küfürden dolayı discord asla uğraşmaz

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Benim fazla bisrseyim yok ben 2 kez dava yedim biri tehdit biri adam yaralama trafikde babama saldirmislardi yoksa ben temiz adamim digerleri cok seyi var anlatsam inanmazsin istersen igin varsa ver tiplerinden anlarsin

20 milyon bizim degil kardes 20 milyon bende olsa burda ne isim var

Benima hesap toplasan 110 115k aras
bos

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
Discord bilgi vermiyor diye biliyorum verse DC kalmaz

jouly

80+ Bronze
Selamun Aleykum ben bundan 1 2 ay önce bi sunucuya kayıt olmuştum sunucuda bi kizin nudeleri yayilmisdi bende kizin fotograflarina hakaret vs kufur etmistim kız dava açıcakmış 6 kisinin discord adini 2 kisinin reel adini vermis ve bize bi kagit atti bazilarin discord bazilarinin reel adini soyadini bilmediklerininin yanina (Soyadı bilinmiyor vb)yazmis altina mernis adresi yazmis ama mernis adresinin orada birsey yazmiyor yarim atmis ve bunun icin avukat tutmus bize bi fotograf atti kiz bildigin takintili 20 tane hapi ayni anda felan yutuyor kendini kesiyor kendini yumrukluyor vs harbi deli kiz bizi dava verebilirmi discord verilerimizi verirmi merak ediyorum benim nickimi sunucudaki nickimle vermis kiz sunucudada yok birisi onun yerine ss alip kiza atmis kufurleri vs kiz kagida tehdit santaj hakaret taciz kisisel hayatin gizliligi vs yazmis birsey olurmu
discord kesinlikle log veren bir platform değildi ki son zamandaki olaylardan sonra log vermeye başladı.Lakin 3-4 ay önce başıma böyle bir olay geldi ip adresim ile dava yedim hakaretten ifadeye gidip bizim bir bilgimiz yok dedim ve dosya takipsizlik kararı aldı.Pek bir şey olacağını sanmıyorum heleki yaşın 18 den küçükse hiçbirşey olmaz

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Üstüne dusceklerini sanmıyorum şuan aktif olarak siber suç işleyen zibilyon tane sunucu olduğu için
ustune dusmezlerde bu adam troll yapiyotr simdi baska hesap acip twitch den dava yermiyim diyor , ama adam dava acarsa avukata parasi ve zamani heba olur 1-5 yil felan bekler ama sonuclanir yine

Ysuflix

80+ Gold
ben inanıyorum ki bu arkadaş sunucuda var olan biri bugün hesap açmış daha. böylelerinin aklını başına toplaması gerekiyo.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Avukat olarak yorum yapıyorum. Ücretsiz danışmanlık yapmıyorum peşinen bunu söyliyim.
Öncelikle bilgisi olmadan yorum yapan arkadaşları kınıyorum. Esas konuya gelecek olursak, kız devam ederse dava açar, bilgilerini de çatır çatır bulur, davayı kazanır. Sen de HAGB alırsın. Hapse gitmezsin ama takribi 40/50 bin TL civarında masraf yapmak zorunda kalırsın ( avukat tutarsan ona ödeyeceğim para hariç.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom