Neler Yeni

Discord durumunda Spotify gözükmüyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
durumda spotify gozukunce ne oluyor ki gozukmesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
M.Gül Yaman
Merhabalar. Ben çözüm sunamayacağım maalesef ama aynı durumu 4 gündür yaşıyorum. Her yöntemi denedim ama aynı. Genel bir durum olabilir. Çözerler yakın zamanda bence bunu.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Quasi
Yani ben birkaç video ile birlikte düzeltmeye çalışmıştım. (Mobil DC de spotify dinliyor gözükmüyordu). Yaptığım ayarlar sonrası işe yaramıştı ama üstünden baya zaman geçti hangi video olduğunu veya hangi ayarları yaptığımı tam hatırlamıyorum. Ancak uygulamanın güncelliği, uygulamaya tam bağlı olması ve kullanıldığı dile kadar etkiliyor diye hatırlıyorum. Ama dediğim gibi ben de emin değilim.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu çözüm değil aynı sorun bende de var. Ülkenin genel sorunu bu(düzeltme dayıların). Olursa ne olcak olmasın.
Merhabalar. Ben çözüm sunamayacağım maalesef ama aynı durumu 4 gündür yaşıyorum. Her yöntemi denedim ama aynı. Genel bir durum olabilir. Çözerler yakın zamanda bence bunu.
Sorun global bir sorun Spotify'ın genel sorunu eğer gözükmesini istiyorsanız PreMID indirerek web üzerinden spotify kullanırsanız durumunuzda gözükür.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sorun global bir sorun Spotify'ın genel sorunu eğer gözükmesini istiyorsanız PreMID indirerek web üzerinden spotify kullanırsanız durumunuzda gözükür.
1662072170644.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Sorunu bende yaşıyorum. Aynı şekilde her iki uygulamayı da indirip geri yükledim. Hatta spotifyda tüm oturumları kapatıp yeniden girdim ama düzelmedi. Fakat spotify web player'da çaldığımda discordda gözüktüğünü farkettim. Uygulamada gözükmüyor ama web'de çaldığım discordda gözüküyor. Garip doğrusu, çaresi var mı bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom