The Semih
80+ Gold
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Discord da sıfırdan hesap açan bir insan, bomboş bir arayüzle karşı karşıya geliyor dimi. Şimdi bu yeni açılan hesabın tıkladığı her şey kendi iradesiyle yapılıyorsa, Discord hiçbirşey dayatmıyorsa, istediğin sunucuya araştırıp kendin girebiliyorsan. Bu ifşalanan kızların bu tarz sunucularda ne işi var ??? Mesela ben discordu oyun için kullanıyorum, ve karşıma hiç satanist sunucusu gelmedi bu zamana kadar katıldığım sunuculara tamamen kendi isteğimle katıldım ve hepsi oyunlarla alakalıydı. Şimdi böyle bir anonim platform da, Eğitim sunucusunda tehtid edilmediğine göre, bulunduğu sunucunun genel kitlesi bu tarz insanlarla doluysa, bu insanın iflaşanması neden bu kadar gündem oluyor. Yani elin Or*usu gitmiş katılmış oralara sonra iflaşanmış sonra uygulama kapanıyor. A*al veledler verdiği boş iradelere neden tüm kitle cezalandırılıyor. Discord Everyone bir platform değil ki.
Discorda girdiğinizde karşınıza tiktok gibi sapık şeyler çıkmıyor dayatılmıyor, tamamen Manuel bir platform yalan mı ? kısacası o sunuculara giren herkes normal insan değildir ve o insanların çıplak fotoları vs bizi ilgilendirmez aga.
Discorda girdiğinizde karşınıza tiktok gibi sapık şeyler çıkmıyor dayatılmıyor, tamamen Manuel bir platform yalan mı ? kısacası o sunuculara giren herkes normal insan değildir ve o insanların çıplak fotoları vs bizi ilgilendirmez aga.