Neler Yeni

Discord Hakkında Soru ?

The Semih

80+ Gold
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Discord da sıfırdan hesap açan bir insan, bomboş bir arayüzle karşı karşıya geliyor dimi. Şimdi bu yeni açılan hesabın tıkladığı her şey kendi iradesiyle yapılıyorsa, Discord hiçbirşey dayatmıyorsa, istediğin sunucuya araştırıp kendin girebiliyorsan. Bu ifşalanan kızların bu tarz sunucularda ne işi var ??? Mesela ben discordu oyun için kullanıyorum, ve karşıma hiç satanist sunucusu gelmedi bu zamana kadar katıldığım sunuculara tamamen kendi isteğimle katıldım ve hepsi oyunlarla alakalıydı. Şimdi böyle bir anonim platform da, Eğitim sunucusunda tehtid edilmediğine göre, bulunduğu sunucunun genel kitlesi bu tarz insanlarla doluysa, bu insanın iflaşanması neden bu kadar gündem oluyor. Yani elin Or*usu gitmiş katılmış oralara sonra iflaşanmış sonra uygulama kapanıyor. A*al veledler verdiği boş iradelere neden tüm kitle cezalandırılıyor. Discord Everyone bir platform değil ki.

Discorda girdiğinizde karşınıza tiktok gibi sapık şeyler çıkmıyor dayatılmıyor, tamamen Manuel bir platform yalan mı ? kısacası o sunuculara giren herkes normal insan değildir ve o insanların çıplak fotoları vs bizi ilgilendirmez aga.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
çok tepki çektiği için kapattılar

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Y K
Haklısın fakat şöyle bir durum var, çok fazla genç ve çocuk kitlesi var discord'da, bir de eğer ülkenin ulusal olaylarındaki incelemelere destek olmuyorlarsa kapanmasını ben de destekliyorum. Senin ülkende en çok kullanılan ve kontrol edilemeyen bir uygulamanın genç ve çocuk kitle gibi kontrolü zor bir toplulukta sorunlar ardı ardına geliyorsa kapanmasını yine destekliyorum.

CptSpork

80+ Bronze
Kapatılması gereken normalde TikTok ancak Discord'u kapatıyorlar. Bunu yaparakta sorunun asıl kaynağından dikkati dağıtmış oluyorlar. Aynı şekilde ailelere, internet kullanmayı bilmeyen insanlara gösteriş yapmış oluyorlar bakın hızlıca aksiyon aldık diye.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ares Blackrosa
Klasik A*P hükümeti, nasıl bir çözüm bekliyorsun ki bunlardan? Her şeyi engellemeye çalışıyorlar, bildikleri tek ve işe yaramayan çözümleri bu.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın fakat şöyle bir durum var, çok fazla genç ve çocuk kitlesi var discord'da, bir de eğer ülkenin ulusal olaylarındaki incelemelere destek olmuyorlarsa kapanmasını ben de destekliyorum. Senin ülkende en çok kullanılan ve kontrol edilemeyen bir uygulamanın genç ve çocuk kitle gibi kontrolü zor bir toplulukta sorunlar ardı ardına geliyorsa kapanmasını yine destekliyorum.
Discordda keşfet mantığı olmadığı için uygulamadaki her şey manuel yapılıyor, reklam yok bir şey yok. Çocukların karşısına cinsel şeyler çıkmıyor çocuklar dahi herkes kendi aklıyla sunuculara giriyor mesaj yazıyor. Benim deyindiğim yer burası, yani burda uygulamanın bir suçu yok, kişilik bozukluğu yaşayan çocuklar toplanmış oralarda, onların iflaşanmasına biz niye üzülüyoruz, beter olsunlar aga pislik zihniyete az bile ifşalanmaları iyi bir şey. Kız, erkek farketmiyor. Dediğim gibi ifşalanan kız Oyun sunucusunda ifşalanmamış, İfşalandığı sunucu bu oksijen israfı kitleyle dolu sunucu, kızda onlardan biri yani. Madem öyle ozaman beni ilgilendirmiyor. Bile bile lades yapan çocuklar yüzünden uygulamaya erişim gitti. Kızmakla haklıyım.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Discordda keşfet mantığı olmadığı için uygulamadaki her şey manuel yapılıyor, reklam yok bir şey yok. Çocukların karşısına cinsel şeyler çıkmıyor çocuklar dahi herkes kendi aklıyla sunuculara giriyor mesaj yazıyor. Benim deyindiğim yer burası, yani burda uygulamanın bir suçu yok, kişilik bozukluğu yaşayan çocuklar toplanmış oralarda, onların iflaşanmasına biz niye üzülüyoruz, beter olsunlar aga pislik zihniyete az bile ifşalanmaları iyi bir şey. Kız, erkek farketmiyor. Dediğim gibi ifşalanan kız Oyun sunucusunda ifşalanmamış, İfşalandığı sunucu bu oksijen israfı kitleyle dolu sunucu, kızda onlardan biri yani. Madem öyle ozaman beni ilgilendirmiyor. Bile bile lades yapan çocuklar yüzünden uygulamaya erişim gitti. Kızmakla haklıyım.
zaten kendi istekleriyle olduğunu zannetmiyorum bu insanlar ilk önce sana güzel yaklaşır kendini iyi pazarlar sonradan oraya doğru çeker seni neyin nasıl olucagını bilemessin bin türlü yolu var bide herkes senin benim gibi bir zihniyette değil bir de 12 yaşında tehdit etseler korkması insanın cok normal bilerek yaptıklarını düşünmüyorum da kim bilerek canını tehlikeye atar,

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Ömür
Suç discord un ve veled lerin böyle şeyleri hiçbir platformun izin vermemesi lazım

The Semih

80+ Gold
Twitterda gündem olan yasaklanıyor, sıkıntılı oldu bu olay. Sıra Telegramda onu gündem etmişler şimdide.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
isim benzerliği normal mi ? :D

Top Bottom