Discord hesabım çalındı

quartle

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,941
biraz önce bir sms geldi discorddan doğrulama kodu rusçaydı işte giriş kodu falanmış sonra gmaile bildirim geldi telefon numarası kaldırıldı diye hesap gitti yani ben discorda kapandığından beri girmiyorum ne yapabilirim bilen var mı

öncelikle geçmiş olsun kral supporta falan yaz yardımcı olurlar heralde diyue düşünüyorum

Dhaa önce aatın alımın varsa onları göstererek alabilirsin diğer türlü zor.
Geçmiş olsun

vpn le girdin mi hiç?

hiçbir fikrim yok yıllardırda kullanmıyordum

discord supportdan ticket aç. Uzun süredir kullandığın mail ise direkt geri veriyorlar hesabı

saol valla mail de gelmiyor şifre sıfırlamak için
Daha önce nitro fln aldıysan faturasını at direkt alırsın hesabı biz öyle yapmıştık ha birde ne olur ne olmaz gmailin şifrsinide değiş

son güncelleme bir şekilde hesaba girdim hesaptaki tüm mesajları ve sunucuları kaldırdım şifreyi değiştirdim ama tekrar telefon numarası ekleyemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce nitro fln aldıysan faturasını at direkt alırsın hesabı biz öyle yapmıştık ha birde ne olur ne olmaz gmailin şifrsinide değiş
değiştirdim hocam herşeyi eyw

Aynısı başıma geldi baya uğraştım ben de telefon numaramı eklemek istiyordum başka hesaba kayıtlı diyordu kendi hesabımdan da kaldırılmıştı numaram başka bir hesap açıp numaramı oraya girdim daha sonra eski hesabıma geri aldım baya karışık uğraştırıcı bir mesele açıkçası desteğe yaz ben 1 ay yazışarak hallettim

Aynısı başıma geldi baya uğraştım ben de telefon numaramı eklemek istiyordum başka hesaba kayıtlı diyordu kendi hesabımdan da kaldırılmıştı numaram başka bir hesap açıp numaramı oraya girdim daha sonra eski hesabıma geri aldım baya karışık uğraştırıcı bir mesele açıkçası desteğe yaz ben 1 ay yazışarak hallettim
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri