Neler Yeni

Discord hesabıma giriş yapamıyorum

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
Merhaba discord hesabıma yaklaşık 1 aydır giremiyorum mailini fln değiştirmedim böyle bir mailde gelmedi discordda eposta şifresi değiştir diyince şifresi vsde değişmiyor böyle bir eposta mevcut değil diyor discord onlarca ticket attım bakmıyorlar hesabım da değerli bir hesap early var sebebi nedir bilen varmı

nydachles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alper GÖK
early hesap neden degerli olsun
Early Support, isminden de anlaşılabileceği gibi "Erken Destekçi" demek. Discord güncellemeden önceden beri Nitro sahibi olan veya satın alan kişilere, Discord'un onlara ayrıcalık tanıyarak hediye olarak verdikleri rozettir. Para ile alınamaz, görevler veya farklı yollar ile alınamaz, geçmişe gidip Nitro aboneliği almanız gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba discord hesabıma yaklaşık 1 aydır giremiyorum mailini fln değiştirmedim böyle bir mailde gelmedi discordda eposta şifresi değiştir diyince şifresi vsde değişmiyor böyle bir eposta mevcut değil diyor discord onlarca ticket attım bakmıyorlar hesabım da değerli bir hesap early var sebebi nedir bilen varmı
E-Postanızı kontrol edin herhangi bir güvenlik farklılığı konusunda (E-Posta değişikliği vb.) bir bilgilendirme almış mısınız?

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Early Support, isminden de anlaşılabileceği gibi "Erken Destekçi" demek. Discord güncellemeden önceden beri Nitro sahibi olan veya satın alan kişilere, Discord'un onlara ayrıcalık tanıyarak hediye olarak verdikleri rozettir. Para ile alınamaz, görevler veya farklı yollar ile alınamaz, geçmişe gidip Nitro aboneliği almanız gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E-Postanızı kontrol edin herhangi bir güvenlik farklılığı konusunda (E-Posta değişikliği vb.) bir bilgilendirme almış mısınız?
almadım yani bunu discorda da diyorum cevap hep aynı bot cevap veriyor mesaj yazsamada yine çözüldü olarak işaretleyip geçiyorlar bot da şunu yazıyor hesabınız şifresini vs değiştirin ama işte e posta mevcut değil uyarısını alıyorum

nydachles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alper GÖK
Ticket açabilirsiniz destek bölümünden yeni bir hesap oluşturup fakat unutmayın tüm kanıtlarla gitmeniz lazım. Hesabınızda kayıtlı bir telefon veyahut iki faktörlü doğrulama uygulaması, yöntemi var mıydı?

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ticket açabilirsiniz destek bölümünden yeni bir hesap oluşturup fakat unutmayın tüm kanıtlarla gitmeniz lazım. Hesabınızda kayıtlı bir telefon veyahut iki faktörlü doğrulama uygulaması, yöntemi var mıydı?
2 aşamalı doğrulama vardı ve telefon numaramda var hepsini discorda iletiyorum ama geri dönüş alamıyorum bot cevap veriyor ticketı çözüldü olarak işaretleyip geçiyorlar yapacak bir şey yok artık yeni hesap açıcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,572
Üyeler
160,857
Son üye
medieef