Discord için otomasyon program önerisi

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar, adminliğim var ve sunucuda ticket açılınca otomatik olarak açılan ticket’a hemen “buyrun” yazılmasını istiyorum. Eskiden YouTube’da böyle basit arayüzlü programlar vardı; otomatik olarak chate belirli aralıklarla mesaj atabiliyor, siz bilgisayar başında olmasanız bile çalışabiliyordu.

Benim istediğim ise daha spesifik: Ticket açıldığı anda otomatik olarak ticket’ı algılayıp “buyrun” yazacak bir sistem.

Bunun için kullanabileceğim bir program veya bot var mı? Nereden bulab
ilirim?

Arkadaşlar, adminliğim var ve sunucuda ticket açılınca otomatik olarak açılan ticket’a hemen “buyrun” yazılmasını istiyorum. Eskiden YouTube’da böyle basit arayüzlü programlar vardı; otomatik olarak chate belirli aralıklarla mesaj atabiliyor, siz bilgisayar başında olmasanız bile çalışabiliyordu.

Benim istediğim ise daha spesifik: Ticket açıldığı anda otomatik olarak ticket’ı algılayıp “buyrun” yazacak bir sistem.

Bunun için kullanabileceğim bir program veya bot var mı? Nereden bulab
ilirim?
Ticket botları zaten bu işe yarıyor? Eğer spesifik çalışmasını istiyorsan OCR ile discord ekranını okuyup 1 işareti gördüğü kanala girip buyrun yazacak bir otomasyon programı hazırlaman gerekir orta düzeyde kodlama bilgin yoksa bunu da elle yapamazsın yapay zeka ile belki yaparsın

Geri