Discord kapandı ne kullanıcam

mt2509

80+
Reaksiyon skoru
10
Discord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı

Goodbyedpi ile discord'u kullanabilirsiniz. En azından çoğu kişi öyle yapıyor.

Discord kapalı arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum valo oynamak için ya da farklı oyunlar ama dc kapalı
discord kapali olayi sadece kagit ve devlet uzerinde vpn dns ile yine girip kullaniyoruz hatta cogu kisi niye kapandi diye girip kullanmaya bile baslamis olabilir.

Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun ?
Goodbye dpi türkiye yaz ve githubda cagritaskn olan linke tıkla. Internet ayarlarından dns değiş birde. Ben quad9 kullanıyorum ve öneririm. Daha güvenli ve hızlı. Tabi ben modem üzerinden dns değiştim ama bu her modemde olmuyor

Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsun ?
Goodbye dpi türkiye yaz ve githubda cagritaskn olan linke tıkla. Internet ayarlarından dns değiş birde. Ben quad9 kullanıyorum ve öneririm. Daha güvenli ve hızlı. Tabi ben modem üzerinden dns değiştim ama bu her modemde olmuyor
Ayarlardan dns değiştirmeye gerek yok ama yapılırsa daha iyi olur

diskortta takılacağına git dışarıda kızlarla ip atla :D Beş para etmez bir yer, kendinizi kandırmaın, yarın öbürgün iyice büyüdüğünüzde ne yapacaksınız, diskort size para mı verecek, üniversite sınavına mı hzırlayacak yoksa evlilik için kız mı bulacak, hepsi yalan, ancak kendinizi kandırırsınız, bugünleri görmek istemez, saçma sapan şeylerle adeta sarhoş gibi zaman öldürürsünüz. Yarın acısı fena çıkar ama.

Ayarlardan dns değiştirmeye gerek yok ama yapılırsa daha iyi olur
Superonline da gerek var. Superonline kullanmayan bilemez tabi :)

Iş yerimde gibirnet var mesela , onda goodbyedpi bile gerekmiyor , her şeye normal hali ile giriyor ama Superonline da özellikle huawei cihaz var ise elinde çok fazla yasak var. Zte ve diğer cihazlarda o kadar yok ama Superonline huawei cihazları bildiğin sansüronline
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diskortta takılacağına git dışarıda kızlarla ip atla :D Beş para etmez bir yer, kendinizi kandırmaın, yarın öbürgün iyice büyüdüğünüzde ne yapacaksınız, diskort size para mı verecek, üniversite sınavına mı hzırlayacak yoksa evlilik için kız mı bulacak, hepsi yalan, ancak kendinizi kandırırsınız, bugünleri görmek istemez, saçma sapan şeylerle adeta sarhoş gibi zaman öldürürsünüz. Yarın acısı fena çıkar ama.
30 yaşındayım ve kullanıyorum. Discorddan bir çok arkadaşım oldu ve arasıra buluşuyoruz da. Siz kendinizi kandırıyorsunuz bence oradan kendi kafanıza göre birisini bulamadığınız için

öfff leş gibi cehalet koktu

teams kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama arkadaşın yoksa discord benzeri sunucuları olan iyi optimize edilmiş bir uygulama yok şuan mecbur VPN ile kullanacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri