O Osman S. 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Osman Selim 18 Nisan 2023 #1 Discord kısayolları sadece discord açıkken çalışıyor başka uygulamada çalışmıyor . Discordu yönetici olarakta çalıştırdım . hala aynı çalışmıyor.
Discord kısayolları sadece discord açıkken çalışıyor başka uygulamada çalışmıyor . Discordu yönetici olarakta çalıştırdım . hala aynı çalışmıyor.
enestuncer 80+ Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 284 Dahası Reaksiyon skoru 150 İsim Enes Tuncer 18 Nisan 2023 #2 Kısayol tuşunu makroya mı atadın?
O Osman S. 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Osman Selim 18 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 enestuncer yazmış: Kısayol tuşunu makroya mı atadın? Devamı için tıklayın... hayır . normal klavye tuşlarında
enestuncer yazmış: Kısayol tuşunu makroya mı atadın? Devamı için tıklayın... hayır . normal klavye tuşlarında
O Osman S. 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Osman Selim 18 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 şimdi bir şey farkettim bazı komutlar çalışıyor sağırlaştırma gibi. ama benim yapmaya çalıştığım ses panelini oyunda açabilmek. ses paneli kısayol ipucunda oyun arayüzünde çalışır yazıyor. bunun la ilgili olabilir mi?
şimdi bir şey farkettim bazı komutlar çalışıyor sağırlaştırma gibi. ama benim yapmaya çalıştığım ses panelini oyunda açabilmek. ses paneli kısayol ipucunda oyun arayüzünde çalışır yazıyor. bunun la ilgili olabilir mi?