Discord oynadığım oyun sadece birine gözükmesin ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,548
başlıkta anlatamadım discordda oynadığım oyun gözüksün istiyorum gözüküyor zaten de ama sadece 1 kişiye gözükmesin istiyor benim oyunda oldumu görmesin istiyorum ama diğer herkes görebilir engellesem çözülür mü bu durum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@K1NGO82 bilgin var mı :D

Engellemekten başka çare yok hocam.

Discord > Ayarlar > Etkinlik Durumu > Listedeki oyunların sağ tarafında Monitör işareti var. Monitör işaretine 1 kere tıklayıp kırmızıya çevirirsen oyun oynadığını göremezler.

Edit: Pardon sadece tek bir kişiye görünmesin dediğin yeri görmemişim.

Discord > Ayarlar > Etkinlik Durumu > Listedeki oyunların sağ tarafında Monitör işareti var. Monitör işaretine 1 kere tıklayıp kırmızıya çevirirsen oyun oynadığını göremezler.

Edit: Pardon sadece tek bir kişiye görünmesin dediğin yeri görmemişim.
.

arkadaş benim girdimi görünce oda geliyor oyuna oynuyoruz reko giriyor kötü oynuyor diye sövüyorlar adama sesten bende odaya annem felan girince duyarlar diye korkuyom :D
onun yerinde olsam sizin yanınızda 2 saniye durmazdım

? benim onla sıkıntım yok odaya annem girince dayağı sen yemicem heralde ben yicem

rampage drop plus var işte ses çıkarıyor :D
Sana demedim küfür edenlere dedim zaten.

başlıkta anlatamadım discordda oynadığım oyun gözüksün istiyorum gözüküyor zaten de ama sadece 1 kişiye gözükmesin istiyor benim oyunda oldumu görmesin istiyorum ama diğer herkes görebilir engellesem çözülür mü bu durum ?

@K1NGO82 bilgin var mı :D
aklıma abimle babam geldiği için güldüm. Abim ve babam görmesin diye arada sırada görünmez oluyorum.

Geri