Discord oynadığım oyun sadece birine gözükmesin ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,549
başlıkta anlatamadım discordda oynadığım oyun gözüksün istiyorum gözüküyor zaten de ama sadece 1 kişiye gözükmesin istiyor benim oyunda oldumu görmesin istiyorum ama diğer herkes görebilir engellesem çözülür mü bu durum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@K1NGO82 bilgin var mı :D

Engellemekten başka çare yok hocam.

Discord > Ayarlar > Etkinlik Durumu > Listedeki oyunların sağ tarafında Monitör işareti var. Monitör işaretine 1 kere tıklayıp kırmızıya çevirirsen oyun oynadığını göremezler.

Edit: Pardon sadece tek bir kişiye görünmesin dediğin yeri görmemişim.

Discord > Ayarlar > Etkinlik Durumu > Listedeki oyunların sağ tarafında Monitör işareti var. Monitör işaretine 1 kere tıklayıp kırmızıya çevirirsen oyun oynadığını göremezler.

Edit: Pardon sadece tek bir kişiye görünmesin dediğin yeri görmemişim.
.

arkadaş benim girdimi görünce oda geliyor oyuna oynuyoruz reko giriyor kötü oynuyor diye sövüyorlar adama sesten bende odaya annem felan girince duyarlar diye korkuyom :D
onun yerinde olsam sizin yanınızda 2 saniye durmazdım

? benim onla sıkıntım yok odaya annem girince dayağı sen yemicem heralde ben yicem

rampage drop plus var işte ses çıkarıyor :D
Sana demedim küfür edenlere dedim zaten.

başlıkta anlatamadım discordda oynadığım oyun gözüksün istiyorum gözüküyor zaten de ama sadece 1 kişiye gözükmesin istiyor benim oyunda oldumu görmesin istiyorum ama diğer herkes görebilir engellesem çözülür mü bu durum ?

@K1NGO82 bilgin var mı :D
aklıma abimle babam geldiği için güldüm. Abim ve babam görmesin diye arada sırada görünmez oluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,288
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri