Neler Yeni

Discord oyun paylaşımı yaparken ping artıyor

reelio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Üce
Discordda arkadaşlarıma oynadığım bir oyunu paylaşmaya çalıştığım zaman ister direkt oyun ekranı ister screen 1 olsun her ekranda ping artışı oluyor ve hem yayın hem de sesim bozuluyor. Download ve upload değerlerim görseldeki şekilde ve downloadda hiçbir sıkıntı yok. Aynı şekilde Discord üzerinden herhangi bir dosya vs gönderirken de upload değerlerimin karşılığını alıyorum fakat yayın esnasında oyun oynuyorsam pingim çıkıyor.
1678880343517.png

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Nail
Discordda arkadaşlarıma oynadığım bir oyunu paylaşmaya çalıştığım zaman ister direkt oyun ekranı ister screen 1 olsun her ekranda ping artışı oluyor ve hem yayın hem de sesim bozuluyor. Download ve upload değerlerim görseldeki şekilde ve downloadda hiçbir sıkıntı yok. Aynı şekilde Discord üzerinden herhangi bir dosya vs gönderirken de upload değerlerimin karşılığını alıyorum fakat yayın esnasında oyun oynuyorsam pingim çıkıyor. Alıntıyı görüntüle
kablolu bağlantı deneyin.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Discordda arkadaşlarıma oynadığım bir oyunu paylaşmaya çalıştığım zaman ister direkt oyun ekranı ister screen 1 olsun her ekranda ping artışı oluyor ve hem yayın hem de sesim bozuluyor. Download ve upload değerlerim görseldeki şekilde ve downloadda hiçbir sıkıntı yok. Aynı şekilde Discord üzerinden herhangi bir dosya vs gönderirken de upload değerlerimin karşılığını alıyorum fakat yayın esnasında oyun oynuyorsam pingim çıkıyor. Alıntıyı görüntüle
Hocam işlemci kullanımı çok artıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,597
Üyeler
167,338
Son üye
Cagtay611
Top Bottom