Erda Yıldırım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,379
daha 5 dk önce bir yetkili yetkililer sizin uşağınız değil dedi bende dedimki neden bu mesajı attın birşeymi oldu sonra bana ban attılar dalga geçtiğim için
Discord hesabınmı ban yedri sunucudanmı yedin?daha 5 dk önce bir yetkili yetkililer sizin uşağınız değil dedi bende dedimki neden bu mesajı attın birşeymi oldu sonra bana ban attılar dalga geçtiğim için
sunucudan ban attılar 38 yaşında bir abimizDiscord hesabınmı ban yedri sunucudanmı yedin?
Reis sunucuda ban yemen bizim sorunumuz değil davranışlarına dikkat edeydin? yani discord hesabın gitmemiş?sunucudan ban attılar 38 yaşında bir abimiz
iyide kardeşim bir şey yazmadımkiReis sunucuda ban yemen bizim sorunumuz değil davranışlarına dikkat edeydin? yani discord hesabın gitmemiş?
Çok doğal ben bir kere botcuk dedim diye 40 dakika ban yemiştim d.a forum sunucusundan dalga geçmeyin botlar ile onlarında canı var.daha 5 dk önce bir yetkili yetkililer sizin uşağınız değil dedi bende dedimki neden bu mesajı attın birşeymi oldu sonra bana ban attılar dalga geçtiğim için
abim iyide bir şey demedim bişey desem hadi neysedeÇok doğal ben bir kere botcuk dedim diye 40 dakika ban yemiştim d.a forum sunucusundan dalga geçmeyin botlar ile onlarında canı var.
Abim? sebepsiz yere kimse kimseyi banlamaz.abim iyide bir şey demedim bişey desem hadi neysede
sence ne yazmış olabilirimde bana atarlar 2 dk baktım adamlar yetkililer sizin uşağınız değil yazmışlar sonra bende dedimki kim ne yapmış ne alaka yazdınız dedim ban yedimAbim? sebepsiz yere kimse kimseyi banlamaz.
Nereden bileyim ben? sen kendin daha iyi biliyorsundur ne yaptığını.sence ne yazmış olabilirimde bana atarlar 2 dk baktım adamlar yetkililer sizin uşağınız değil yazmışlar sonra bende dedimki kim ne yapmış ne alaka yazdınız dedim ban yedim
ya iyide bir şey yapmadım diyorum git bak dc den donanım yardımaNereden bileyim ben? sen kendin daha iyi biliyorsundur ne yaptığını.
Bende banlıyım orada sonra çıktım benya iyide bir şey yapmadım diyorum git bak dc den donanım yardıma