Discord ses kesilme sorunu

Efe18

80+
Reaksiyon skoru
11
Selamlar Discordu hangi kategoriye koyacagımı bilemediğim icin konu dısında yazıyorum. Biliyorsunuz discord kapalı ülkemizde bu yüzden dns kullanıyorum (GoodByeDPI) ilk başlarda sorun yoktu discordu kullanabiliyordum fakat sonradan discorddayken bir anda sesim kesiliyordu arkadasımın sesi bana gelmiyordu. Bu durum cok canımı sıktı ve ben de bilgisayarımı sıfırlayıp Windows10 a geri döndüm. DNS'i yükledim ve sorun yine çözülmüştü. Aradan biraz zaman gecti bir gün yine discorda girip arkadasımla sarkı acıp pes oynayacakken yine sesim kesilmeye basladı. Bunun çözümünü arıyorum her yerde fakat sanki dünyada bir tek ben yasıyormusum gibi kimse de bu sorundan müzdarip değil. ÇÖZÜM BULAMIYORUM... düsündüm biraz ne yaptıktan sonra böyle oldu, 2 şey yaptım; 1.si Marvel Spiderman Remastered yükledim, 2.si Modemin fişini söküp taktım (internetim Turktelekom Fiber) ve su an da discordum bu sekilde hic bir sekilde çözüm bulamıyorum kapınıza geldim sayın Donanım Arşivi Forum Ailesi... Umarım okursunuz herkese iyi günler dilerim.

Umarım okursunuz herkese iyi günler dilerim.
okudum ama bende ne yazıkki sorunun çözümünü bilmiyorum, bende dc goodbyedpi ile sorunsuz çalışıyor ama bi arkadaşımda aynı şekilde sesler fln kesiliyor valla anlamadık neden, çözümü bulursak yazarım

okudum ama bende ne yazıkki sorunun çözümünü bilmiyorum, bende dc goodbyedpi ile sorunsuz çalışıyor ama bi arkadaşımda aynı şekilde sesler fln kesiliyor valla anlamadık neden, çözümü bulursak yazarım
tam olarak nasıl gidiyor hocam arkadasında ses

Geri