Neler Yeni

Çözüldü✓ Discord - Spotify sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Can
Umarım doğru konu bölümüne açmışımdır.

Dün gece farkettim, discordda spotify dinlemediğim halde bir şarkı dinliyorum görünüyordum fakat şarkının hangi saniyesindeyim vs. hiçbir şey ilerlemiyordu. Discord'u silip tekrar yüklemeyi denedim olmadı. Aynı şekilde Spotify'ı da. Çıkış yapıp tekrar girince de hiçbir değişiklik olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Umarım doğru konu bölümüne açmışımdır.

Dün gece farkettim, discordda spotify dinlemediğim halde bir şarkı dinliyorum görünüyordum fakat şarkının hangi saniyesindeyim vs. hiçbir şey ilerlemiyordu. Discord'u silip tekrar yüklemeyi denedim olmadı. Aynı şekilde Spotify'ı da. Çıkış yapıp tekrar girince de hiçbir değişiklik olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Spotify.com üzerinden hesabınızın tüm cihaz bağlantılarını devredışı bırakın ardından tekrar deneyin eğer sonuç vermezse,
Api'den kaynaklanan bir sorun gibi duruyor, gerekli screenshotlar ile https://support.discord.com/hc/tr/requests/new üzerinden bir talep oluşturun ve Ceren hanımın dediklerini uygulayın.
Ekteki görsele göz atmayı unutmayın.
Eğer yardımcı olabildiysem > Rapor Et > En iyi cevap şeklinde değerlendirirseniz sevinirim, iyi günler.

Ekler

• 1613553155272.png
    1613553155272.png
    17.6 KB · Hit: 477
  • 1613553277779.png
    1613553277779.png
    77.6 KB · Hit: 592
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spotify başka bir cihazda açık olabilir mi?(belki oyun konsolunda çalıyordur ama ses gelmiyordur vs.)
Olamaz, sadece telefon ve bilgisayarda açık.
Öncelikle Spotify.com üzerinden hesabınızın tüm cihaz bağlantılarını devredışı bırakın ardından tekrar deneyin eğer sonuç vermezse,
Api'den kaynaklanan bir sorun gibi duruyor, gerekli screenshotlar ile https://support.discord.com/hc/tr/requests/new üzerinden bir talep oluşturun ve Ceren hanımın dediklerini uygulayın.
Ekteki görsele göz atmayı unutmayın.
Eğer yardımcı olabildiysem > Rapor Et > En iyi cevap şeklinde değerlendirirseniz sevinirim, iyi günler.
Denedikten sonra tekrar cevaplayacağım.

Sorunum çözüldü.
Çözümüm saçma ama çözüldüğüne artık sevinebilirim. :)

Önce @Zecks 'in çözümünü daha önce hiç denemediğimi fark ettim ve zarar gelmez diyip telefondan giriş yaptım. Discordda da göründüğü gibi telefonda da şarkı çalıyor gibi görünüyordu ve telefon üzerinden oynat tuşuna basarak rastgele bir şarkı açtım.
Ardından Spotify'ı telefondan kapattım ve bilgisayar üzerinden denemek amaçlı rastgele bir şarkı açtım ve sorunumun düzeldiğini fark ettim. Eğer benim gibi bir sorun yaşayan varsa çözümü budur arkadaşlar.

Son düzenleme:
Top Bottom