Brom nerede reklam yapabilirim? Disboard da var, bir site veya herhangi bir şey?Zaten kurduğun sunucunun türkiyede alanımdaki ilk sunucu olması büyümesini kolaylaştırır. Senin tek yapman gereken şey sunucuda sürekli aktif olup devamlı geliştirmen ve düzenli reklamını yapman, zaten kısa sürede büyüyecektir.
diğer sunuculara girip orada reklam yaptırabilirsinBrom nerede reklam yapabilirim? Disboard da var, bir site veya herhangi bir şey?
Başka büyük dc sunucularından olabilir genelde parayla yapıyolar reklamBrom nerede reklam yapabilirim? Disboard da var, bir site veya herhangi bir şey?
Ben onu çok önermiyorum ama reklam şeklinde değil de öneri şeklinde olursa bir sıkıntı olmaz çünkü öbür türlü ban yeme riski var.diğer sunuculara girip orada reklam yaptırabilirsin
Ya da bunun gibi başka tanınmış forumlar da olabilir technopat, webtekno vb.Brom nerede reklam yapabilirim? Disboard da var, bir site veya herhangi bir şey?
oyun ile ilgili iyi potansiyeli olan 5 bin takipçili ytbrye (bot olmayan) verebilirsin ytden gerçekten çok iyi reklam yapabiliyorsunuzREMATCH Türk oyuncuları için bir sunucu açtım ve nasıl büyütebilirim?