Discord sunucusuna nasıl invite kasılır

Discord davet botlsrı var. Sunucu arayanlar internet sitesinden suncuuyu görüp katılabiliyor. Disboard ismi bakabilirsin.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discord davet botlsrı var. Sunucu arayanlar internet sitesinden suncuuyu görüp katılabiliyor. Disboard ismi bakabilirsin.
Sunucum tag sunucusu yine gelebilirler mi?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Sunucum tag sunucusu yine gelebilirler mi?
Seninki gibi küçük bir sunucuya insanların pek tag olayını kabul edeceklerini sanmam. Bence tag olayını kaldırman yararına olur

Son düzenleme:
Ne zaman tag kullanmam lazım ?

Bide kayıt sistemi var
en azından bi 250 kişi falan olması lazım zaten gelen içeriyi yoklamak isteyecek ona rağmen sesli kayıt girmesi gerekicek. Daha içeriyi görmeden kalıcı olup olmayaxağını düşünürken ismine tag eklemek istemez.
Sunucun en azından bi kemik kadroyu oluştursun kalabalık gözüksün öyle şartlarını koymaya başla bence

en azından bi 250 kişi falan olması lazım zaten gelen içeriyi yoklamak isteyecek ona rağmen sesli kayıt girmesi gerekicek. Daha içeriyi görmeden kalıcı olup olmayaxağını düşünürken ismine tag eklemek istemez.
Sunucun en azından bi kemik kadroyu oluştursun kalabalık gözüksün öyle şartlarını koymaya başla bence
Benim çevrem o kadar geniş değil başka sunucularda çağırıyorum ama gelen kimse yok o sunucudan ban yiyorum

İlk başta o 13 bottan kurtul. 3 bot bile yeterli şuan için.

İlk başta o 13 bottan kurtul. 3 bot bile yeterli şuan için.
1624195485713.png

Botlar bunlar

Para verilmeyecek ise ProBot, Dyno ve OwO yeterli şuan için. Mee6 premium değilse boş bir bot, onu kesinlikle at. Müzik için hydra veya groovy kullan, ses kanalı yönetimi için empymanager kullan.
Para derken? OwO ile oyun oynuyorlar mee6 bilmiyorum diğerlerini arkadaş getirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri