Neler Yeni

Çözüldü✓ Discord tarayıcıdan açılıyor ama uygulamadan açılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Merhaba arkadaşlar. Discorda tarayıcıdan girebiliyorum ama uygulamadan açılmıyor. Warp kullanıyordum ama işe yaramıyor artık. Önerileriniz var mı? Gibirnet kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Umut Yıldız
Merhaba arkadaşlar. Discorda tarayıcıdan girebiliyorum ama uygulamadan açılmıyor. Warp kullanıyordum ama işe yaramıyor artık. Önerileriniz var mı? Gibirnet kullanıyorum.
Kral discord Türkiye de yasaklandı gire bilmen için VPN açman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biliyorum dostum yasaklandığını. ağımda dns var zaten. tarayıcıdan ve mobilden girebiliyorum ama windows uygulamasından giremiyorum problem bu.
Kral discord Türkiye de yasaklandı gire bilmen için VPN açman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Umut Yıldız
biliyorum dostum yasaklandığını. ağımda dns var zaten. tarayıcıdan ve mobilden girebiliyorum ama windows uygulamasından giremiyorum problem bu.
Kral DNS eski yöntem DNS değiştirme ile her yasaklı siteye giremesin VPN daha iyi Windows da VPN aç sorunun 100 çözülür kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Kral DNS eski yöntem DNS değiştirme ile her yasaklı siteye giremesin VPN daha iyi Windows da VPN aç sorunun 100 çözülür kral
KRAL benim problemim discorda girememek değil, tarayıcıdan ve mobil uygulamadan girebiliyorken windows uygulamasından girememek. VPN ile interneti yavaşlatmak istemiyorum KRAL

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Umut Yıldız
KRAL benim problemim discorda girememek değil, tarayıcıdan ve mobil uygulamadan girebiliyorken windows uygulamasından girememek. VPN ile interneti yavaşlatmak istemiyorum KRAL
İyide kral başka tüllü giremessin de diğim gibi DNS değiştirmek çok eski yöntem fazla işe yaradını görmedim ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Cevap verenler ne yaşıyor acaba? :D adam ne sormuş siz ne demişsiniz. Garip bir durumm bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Cevap verenler ne yaşıyor acaba? :D adam ne sormuş siz ne demişsiniz. Garip bir durumm bu arada
anlatamayınca anlatılmıyor hocam veya tam tersi :D

bencede garip bir durum. Şuan DNS kapalı mesela durum aynı. mobil açılıyor, tarayıcıda açılıyor ama windows uygulaması açılmıyor. kaldırıp yüklemeyide denedim ama yok

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Burak B
Hocam Discord kapandığı halde hiç giriş problemi yaşamadım. VPN hiç kullanmadım. Windowsda 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girili. Bir deneyin isterseniz.
Windowsda uygulama olarak açık şu an Discord bende. Tarayıcıdan da girebiliyorum.
Ekran görüntüsü 2025-01-05 030045.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oğuz Tutkun
Hocam Discord kapandığı halde hiç giriş problemi yaşamadım. VPN hiç kullanmadım. Windowsda 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 girili. Bir deneyin isterseniz.
Windowsda uygulama olarak açık şu an Discord bende. Tarayıcıdan da girebiliyorum.
Alıntıyı görüntüle
işe yaramadı hocam.

xTURANN

80+ Silver

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
crcyle mert
knk çok basit bi şeyi var goodbye dpi turkey indir ondan sonradosyayı şöyle yapıp ayıkla şunu yönetici olarak çalıştır herhangi bir tuşa bas

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-05 040939.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-05 040939.png
    1.4 KB · Hit: 26

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Alperen ŞAHİN
warp işe yaramıyorsa goodbyedpi dene