Discord ve Spotify'a Giriş Yapamıyorum

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Merhaba, discord ve spotifya bilgisayarımdan giriş yapamıyorum. Discorda giriş yapmaya çalışırken eposta şifre yazıyorum giriş tuşu çalışmıyor sildim ve sitesinden yüklenmiyor "upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection failure" hatası alıyorum Spotify'da ise giriş yaparken proxy sorununa benzer bir şey alıyorum güvenlik duvarıyla alakalı.

Merhaba, discord ve spotifya bilgisayarımdan giriş yapamıyorum. Discorda giriş yapmaya çalışırken eposta şifre yazıyorum giriş tuşu çalışmıyor sildim ve sitesinden yüklenmiyor "upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection failure" hatası alıyorum Spotify'da ise giriş yaparken proxy sorununa benzer bir şey alıyorum güvenlik duvarıyla alakalı.
sunucuları sıkıntılı sanırsam bendede öyle hangi interneti kullanıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
  • Beğen
Bende türkelekom ,discord sorun yok şuanlık ama spotify hesabıma giremiyom . SW kaynaklı sanırsam

• Beğen
Global olarak ikiside gitti hocam. Spotifya girerken hesap bulunamamıştır hatası alıyorum hesap silindiyse çok yazık olur.

Evet, herkeste aynı sorun var büyük ihtimal serverlarda sıkıntı var şuan

• Beğen
Bende spotifyı kullandığımda dc de logosu çıkmıyor ve hangi şarkıyı dinlediğim gözükmüyor nasıl yapabilirim

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri