ekran kartınız nedir?R5 3600, yaklaşık 2 ay önce aldım. Hiçbir sıkıntı yok.
nitronuz var mı peki? ve ram kaç gbAsus Dual RX580
Donanımla çokta ilgisi olduğunu sanmam, süper bir donanımın olsa bile Discord'da açılan yayının sadece çözünürlük ayarı ile oynayabildiğin için oyunlarda ve yayınlarda kayıplara neden olur. Bana göre Discord'un yayın kısmı hala tam optimize değil. Daha detaylı bir yayın menüsü daha iyi olabilir.nitronuz var mı peki? ve ram kaç gb
Bazen o sorun çok oluyor, Discord'un yayın optimizesinden kaynaklı. 1080P'de çok sorun çekenler 720P'ye düşürdüklerinde dropun gittiğini söylemişlerdi. Eğer yayın 720P 30FPS veriyorsan, daha akıcı olsun diye 720P 60FPS yapabilirsin akıcılık açısından. ( tabi donmuyorsa )Şimdi çözdüm 1080P 60FPS veriyormuşum yayını, 720P ye çekince düzeldi.
dostum işlemci kaynaklı darboğazdan olduğunu düşündüm. Dediğin gibi yayın kısmında optimizasyon hala iyi değil ayrıca nitro çok farkettiriyorDonanımla çokta ilgisi olduğunu sanmam, süper bir donanımın olsa bile Discord'da açılan yayının sadece çözünürlük ayarı ile oynayabildiğin için oyunlarda ve yayınlarda kayıplara neden olur. Bana göre Discord'un yayın kısmı hala tam optimize değil. Daha detaylı bir yayın menüsü daha iyi olabilir.
Arkadaşın Nitro'su varsa belki 1080P 60FPS daha güzel bir görüntü verecektir fakat yine drop alacaktır yayın.