vpnle girebilirsin yani dediğin gibi pingde düşürmüyor yükseltiyorİnternet sağlayıcımdan dolayı ne yaparsam yapayım discorda giremiyorum goodbyedpi dahi açamıyor.Ping düşmeden asıl girebilirim?
goodbye dpi turkey olanı kullandınız mı?İnternet sağlayıcımdan dolayı ne yaparsam yapayım discorda giremiyorum goodbyedpi dahi açamıyor.Ping düşmeden asıl girebilirim?
goodbye dpi turkey olanı kullandınız mı?
evet hocam hepsini kullandım fakat superonlineda çalışmıyorgoodbye dpi turkey olanı kullandınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
-Initial release for GoodbyeDPI-Turkey -Added Superonline alt method -Fixed Turkish character bug and added auto start for alternative method service installation -Added alt method 2 and more detai...github.com
hangi vpn önerirsinvpnle girebilirsin yani dediğin gibi pingde düşürmüyor yükseltiyo
paraya kıyarım dersen Mullvad. Tertemiz VPN.hangi vpn önerirsin
paraya kıyamam dersen proton vpn öneriririm tam vpn olmasın dersen warpevet hocam hepsini kullandım fakat superonlineda çalışmıyor
hangi vpn önerirsin
pc bağdaştırıcı ayarlarından ipv4 dns leri değiştirdiniz mi?evet hocam hepsini kullandım fakat superonlineda çalışmıyor
hangi vpn önerirsin
evet hocampc bağdaştırıcı ayarlarından ipv4 dns leri değiştirdiniz mi?
olması lazım normelde değişikevet hocam
guvenli internet tarzi bir hizmet acik mi superonline tarafindaİnternet sağlayıcımdan dolayı ne yaparsam yapayım discorda giremiyorum goodbyedpi dahi açamıyor.Ping düşmeden asıl girebilirim?
superonline da 3 ve 4 numaralı olan çalışıyor service uninstall deyip service install 3 yapın hepsini yönetici çalıştırınevet hocam hepsini kullandım fakat superonlineda çalışmıyor
hangi vpn önerirsin