Neler Yeni

Discordda 1 aygıt 3 tane gözüküyor

Alperen8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Burhan
Başta bir sıkıntı yoktu sonradan nvidia brodcast kurdum gürültü engellemesi için beğenmedim ve sildim ama bunlar böyle kaldı ve sadece discorda girdiğimde bütün sesler robotlaşıyor cızırtılı oluyor nasıl yok edebilirim bunları sadece 1 tane certified yazan kalmalı normalde dc kullanamaz duruma geldim.

Ekran görüntüsü 2024-10-15 233618.png
Ekran görüntüsü 2024-10-15 233640.png

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
The End
Ses Ayarları, Diğer Ses Ayarları, Kayıt kısmından devre dışı bırakabilirsin gereksizler.

1729157127266.png

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
The End
hocam doğru diyorsun ama orda yok bu cihazlar sadece olması gerektiği gibi kulaklık var 1 tane
Boş kısma sağ tıkla gizli aygıtları göster yap, gizlileri devre dışı bırak, yine de olmazsa, Kulaklığın driver kaldır. Tekrar kur.

Alperen8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alperen Burhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş kısma sağ tıkla gizli aygıtları göster yap, gizlileri devre dışı bırak, yine de olmazsa, Kulaklığın driver kaldır. Tekrar kur.
yok hocam orada başka cihaz ve aygıt yöneticisindeki gizli eski aygıtları da kaldırdım kulaklığın ve bilgisayarın driverlarını bir çok kez DDU ile kaldırıp doğru sırayla kurdum şuan bu kulaklıkta windows dolayısıyla olan dip ses de geliyor ona da baya bi çözüm araştırdım denedim olmadı format atarken sadece c yi sıfırlamıştım(bu konuyu açtığım akşam format atmıştım pc ye) bir dahakine d yi de sileceğim discorddaki cızırtı sorunu şuan yok gibi ama hala o cihazlar gözüküyor belki önemsizdir ama ben böyle şeylere biraz takılıyorum

Top Bottom