ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 56
- İsim
- Ahmet köklü
18 yasindayim onu soyliyim ilk basta. Discordda takiliyorum eskiden bazi buyuk sunucularda sese girerdim ama uzun zamandir girmiyorum. Bir sesli kanala girmistim bir tane kiz bir erkek orda bende dahil oldum sohbete konu konuyu acti iste ulkenin durumu vb. (2 side ateistmis) İste o benim dinimi vb. Sordu o konu hakkinda konustuk iste ben kizlarla konusmam oyle genelde asosyaldim yani kendim gibi sevgilisi olmamis vb. Birini istiyorum anlattim anlattim. Adam bana kalkip sen p2dofilisin senin gibi boyle cnsel konulari bastiranlar p2dofili oluyor kanka diyor. Hic bir sey demedim nazikce diyorum neden boyle diyorsunuz vb. Kendimi anlatiyorum size karsi birseyde demedim diyorum sirf muslumanim diye ve dinimi seviyorum. Kizlarla cok konusmuyorum diye cocuk sevici ilan ettiler beni bu devirde vermeyen kaldimi diyor ikisi gulmeye basladi. Turkiyedeki butun kizlarin yuzde 99 u evlilik oncesi yapiyor kankagg vb. Diyor iyice cildirdim kiz birde izmirliymis birdaha cildirdim. En sonunda sesli sohbetten cikip takintili biri oldugum icin kendi odamda sinir krizi gecirip agladim. Egerki bir ortamda karsidaki musluman olsun ateist olsun farkli dine mensup olsun yada bende farkli goruse sahip olsun hic fark etmez dedigi herseye onay verip kendi dusuncemi asla iletmeyecegim karsidaki tarikatciyse bende ondanmis gibi ataturkcuyse ondanmis gibi sagciysa sagci gibi orgutu savunuyorda bile birsey dmeeyecegim yoksa kendime zarar veriyorum psikolojim kaldirmiyor cidden insanlarla sosyallesmek tiksinti geliyor boyle bir olay yasadigim icin. Bu dedigim olay olali 1 yil oldu ve bu olay benim 17 yasindan beri aklimi yiyor. Cok kotu hissediyorum. Ders calisirken oyun oynerken bir is yaparken hep aklima geliyor..