Neler Yeni

Discorddan dava edildim

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
göz korkutma sadece aldırış etme

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Kanka bi kaybol senle uğraşılmaz abim bilişim suçlarında diyor bir de kaçıncı senenin yalanı bu abin sana daha detaylı bilgi mi veriyor :D

Merak etme çok tecrübe ettim ayrıca o cc'ci dediğin elemanlar işlemleri VDS ya da log tutmayan VPN ya da tarayıcılar üzerinden yapıyorlar. Bu arkadaş öyle bir durum belirtmemiş direk kendini illegal amaçla sağlama almamış.

Ve dediğim gibi şunada hala cevap vermemişsin internet firmaları IP adresi verdikleri kişinin internette yaptığı her şeyin kaydını tutar :)
Çünkü yasal olarak bir suçun aklanmasını kimse istemez, o yüzden log tutarlar

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Salih ÇARDAK
İyi fake atmış sana ama belli işe yaramış kuzu olmuş akıllanmışsın, ola ki gerçek işte zaman yağlı kazığa oturtur seni bu vatandaş, her türlü delili de var

mfimmel

80+ Silver
Çünkü yasal olarak bir suçun aklanmasını kimse istemez, o yüzden log tutarlar
Evet benim dediğimde o zaten hadi diyelim discord logları vermeyecek ve cihazdada bulunamayacak herhangi bir log. E bunlardan önce ilk olarak iletişime geçilen firma ile iletişime geçip internette ki kayıt loglarına bakar polis. Orada nerde ne zaman ne yaptığı veya ne yazdığı görünür. Eğer log tutmayan bir VPN veya bir sanal makine (VDS) üzerinden gerçekleştirse işlemler uzayabilir ve duruma göre dava düşebilirdi fakat, burada öyle bir şey söz konusu değil ISS sorgu ile kişinin tüm bilgilerine ve internet kayıtlarına ulaşabilir polis.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ISS paket tutsa nolur o pakette mesajlar görünmez zaten

Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
Bir gün sert bir kayaya çarparsında akıllanırsın

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,445
İsim
Emir Bayram
Merhabalar geçenlerde bir arkadaşa Discord üzerinden küfür etmiştim ve beni ve arkadaşlarımı dava edeceğini söylemişti sonrasında bize bir tane fotoğraf attı acaba cidden dava etmiş midir ettiyse de davanın düşmesi gibi bir olasılık var mıdırAlıntıyı görüntüle
Sahte

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
E devlet'ten sürekli takibini yapın. O zaman gerçek olup olmadığını anlarsın.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Ben fps oyunlarında din ırki ailevi küfür ediyorum beceriksiz insanlar gelince onlara telefon numaramı versemde dönüş yapamıyorlar hiç bir şey olmaz.
Bir de mârifet gibi buraya yazıyorsun, bravo...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom