Ora ile pek çiğneme yeme. Sıcak soğuk temas ettirme ağrı olabilir. Fırçalamayı ihmal etme onun harici olmaz diye düşünüyorumdoktorlar yok virüsden dolayı napmam gerkeiyor acil bişeymi ?
Ora ile pek çiğneme yeme. Sıcak soğuk temas ettirme ağrı olabilir. Fırçalamayı ihmal etme onun harici olmaz diye düşünüyorumdoktorlar yok virüsden dolayı napmam gerkeiyor acil bişeymi ?
Çıkarken Allah kolaylık versinyemek yerken birden kırıldı içinde dolgu var dişin yarısı kırıldı napmam gerekiyor ? yaşım 14 ve galiba az once yuttum
kanka dolgu değil dolgu yaptırdıgım dişin dışı kırıldı etrafı yanıAfiyet olsun kanka.
Doktora gitmeni gerektirecek bir durum yok. Dolgular dökülüyor zaten zamanla.
Pandemi sonrası istersen gidip tekrar dolgu yaptırırsın.
Olur öyle şeyler takma kafana.kanka dolgu değil dolgu yaptırdıgım dişin dışı kırıldı etrafı yanı
Abartıyorlar bana 2 kez oldu Sadece 2 gün bişi yerken ağrıyor.Afiyet olsun kanka.
Doktora gitmeni gerektirecek bir durum yok. Dolgular dökülüyor zaten zamanla.
Pandemi sonrası istersen gidip tekrar dolgu yaptırırsın.
Dolgu olduysa zaten kanal tedavisi olmuştur. Pek sorun olacağını düşünmüyorum. 15 temmuzda açılacaklardı sanırım.kanka dolgu değil dolgu yaptırdıgım dişin dışı kırıldı etrafı yanı
2 tane azı dişim yarı benim.kanka dolgu değil dolgu yaptırdıgım dişin dışı kırıldı etrafı yanı
evet kanal var dışınım içi curumustu ona dolgu yapıldı dişimın etrafı çok inceydi sımdı yerken kırıldıDolgu olduysa zaten kanal tedavisi olmuştur. Pek sorun olacağını düşünmüyorum. 15 temmuzda açılacaklardı sanırım.
Benim kanallı dolgulu dişimin tekinin yarısı kırılmıştı e diş bu yenisi çıkmıyor napalım.evet kanal var dışınım içi curumustu ona dolgu yapıldı dişimın etrafı çok inceydi sımdı yerken kırıldı
Müsait zamanda gidip yaptır sıcak soğuk pek temas etmesin ağrı yparevet kanal var dışınım içi curumustu ona dolgu yapıldı dişimın etrafı çok inceydi sımdı yerken kırıldı