DiyarbakırınKarpuzu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 474
Arkadaşlar geçen sene 1.dönem Matematik dersinde Tarih sınavı oluyorduk, Matematik Hocasıyla da dönem başı çok fena tartışmıştık, beni kenar mahallede falan yakalasa öğrenci falan dinlemez çatır çutur döverdi iyi ki karşılaşmadık. Neyse benim sınavda telefonum cebimdeydi telefonu titreşime koymuştum birden amca oğlu aradı beni çok sessizdi ve cebimde ''cızzt cızzt'' diye ses geliyor yaklaşık bi 15 saniye falan çaldı kapanmasını bekliyorum ama ısrarla hala çalıyor bende sakince telefonu çıkarttım kapatmaya çalıştım o anda hoca farketti gibi bana doğru yürümeye başladı bir şekilde telefonu meşgule verdim ve o telaşla hemen altıma koydum telefonu. Tam kurtuldum derken bir daha telefon çaldı, bizim okul sıra ve masaları tahta ve telefonum altımda hayvan gibi ses çıkıyor hoca kalk dedi baktı telefon altımda,aldı telefonu. Telefonu aldığında da telefon hala çalmaya devam ediyor hoca kendisi meşgule aldı telefonu, sırıtarak tamam sen sınavına devam et dedi. Bu iki hocada kankalar tabi tenefüste Tarihçinin yanına gittim; hocam telefon cebimdeydi çaldığı için çıkarttım hatta telefonu yakaladığı anda beni arayan numarayı kaç saniye boyunca aradığını ve telefonun sessizde değil titreşimde oldugunu gösterdim falan filan. Tarihçi de beni p*p*'suyla dinlemiş ve gitmiş Matematikçiye demiş; öğrenci diyor hoca telefonu cebimde yakaladı(yemin ederim öyle bir şey söylemedim, telefon çalarken cebimdeydi dedim). Matematikçi beni çağırdı sen kimsin bana iftira atıyorsun normalde disipline vermiyecektim ama bunu sen istedin falan diyor ben o esnada şaşkınm hala, defol dedi bende çıktım gittim Tarihçi'nin yanına gittim hocam ben size öyle birşeymi dedim siz yanlış anladınız diye durumu düzeltmeye çalışıyorum bu sefer Tarihçi; oğlum sen öyle demedinmi ben salakmıyım yanlış anlıyayım(sende insansın
)
Evet işte böyle bir olay yüzünden disipline verildim ve lise'yi bitirmeden disiplini cezasını kaldırmalıyım yoksa gelecekte çok sorun yaşacağım kessin sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın, hem içimi dökmüş oldum
Evet işte böyle bir olay yüzünden disipline verildim ve lise'yi bitirmeden disiplini cezasını kaldırmalıyım yoksa gelecekte çok sorun yaşacağım kessin sizce ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın, hem içimi dökmüş oldum