Virüs girmiş olabilirPNY 480 GB SATA SSD kullanıyorum pc yeni 2 aylık ilk açıldığında takılmalar oluyor.Görev yöneticisinden baktığımda disk kullanımının %100 olduğunu gördüm bir kaç teknik denedim ama düzelmedi yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Kaspersky eğer çıkmazsa format bendede vardı virüs bulamadi mecbur format attimönerdiğiniz virüs programı var mı ?
pek sanmıyorum gireceğini girecek herhangi bir şey yapmadım
Usbyle mi attın ?format attım yine aynı sorun ile karşılaştım
malwarebytes bununla tara tertemizönerdiğiniz virüs programı var mı ?
pek sanmıyorum gireceğini girecek herhangi bir şey yapmadım
tamamdır şu an pc de hiç bir işlem yapamıyorum nerdeyse açılmıyacak çok kasıyor.testini yapmıştım hangi program bilmiyorum iyi durumdaydı fakat %100den hiç düşmüyor şu anHocam 1 kişi ne derse forumda herkes yorum kasmak için aynılarını diyor, Öncelikle Crystaldiskinfo programı ile sağlığa bakar mısınız hocam? orda gözükmezse HDDTune uygulaması ile deneyebilirsin. Daha sonrasında birde crystaldiskmark uygulaması ile hız testi yaparsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebiliriz. sonuçları attığında üzerine kafa yormamız daha faydalı olacaktır.
Hocam dediğim 3 programla bir test edin buraya yazın ona göre yol izleyelim, zaten bir işlem yapamıyorsanız sorun %90 disk odaklı.tamamdır şu an pc de hiç bir işlem yapamıyorum nerdeyse açılmıyacak çok kasıyor.testini yapmıştım hangi program bilmiyorum iyi durumdaydı fakat %100den hiç düşmüyor şu an
tamamdırHocam dediğim 3 programla bir test edin buraya yazın ona göre yol izleyelim.
teşekkürlertamamdır
Hocam dediğim 3 programla bir test edin buraya yazın ona göre yol izleyelim, zaten bir işlem yapamıyorsanız sorun %90 disk odaklı.
Diğer programları da kullan hocam.