O Okano7 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Okan Erayabakan 6 Haziran 2020 #1 bugün laptopuma cd kısmını çıkartarak hdd takmamı sağlayan aletlerden aldım ve taktım.Ardından diskdeki her şeyi sildikten sonra tekrar aktif hale getirirken bu hatayı aldım.
bugün laptopuma cd kısmını çıkartarak hdd takmamı sağlayan aletlerden aldım ve taktım.Ardından diskdeki her şeyi sildikten sonra tekrar aktif hale getirirken bu hatayı aldım.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 6 Haziran 2020 #2 E bölümü oluşmuyor mu?
O Okano7 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Okan Erayabakan 6 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emirhandkee yazmış: E bölümü oluşmuyor mu? Devamı için tıklayın... hayır oluşmuyor başlıktaki hatayı veriyor
Emirhandkee yazmış: E bölümü oluşmuyor mu? Devamı için tıklayın... hayır oluşmuyor başlıktaki hatayı veriyor
O Okano7 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 23 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Okan Erayabakan 6 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Arkadaşlar sorunu çözdüm böyle sorunu olanlar varsa dikkat.Diski dynamic diskden temel diske aldım ve oldu.Haberiniz olsun. İyi günler
Arkadaşlar sorunu çözdüm böyle sorunu olanlar varsa dikkat.Diski dynamic diskden temel diske aldım ve oldu.Haberiniz olsun. İyi günler