Yardım Diskim boşu boşuna doldu

bişar

80+
Reaksiyon skoru
25
rardan bi program indirirken diskte yeterli yer yok hatası aldım ve diskim doldu ancak şu ana kadar indirdiği dosyalar nerde şu an yer yok ama başlatmadan önce baya yerim vardı

rardan bi program indirirken diskte yeterli yer yok hatası aldım ve diskim doldu ancak şu ana kadar indirdiği dosyalar nerde şu an yer yok ama başlatmadan önce baya yerim vardı
Ya virüs yedin yada tempin şişti önce KVRT indir ve change parameters bölümünden tüm diskleri seçip tarama yap virüs varsa kurtul sonrasında ise diskini boşaltmak için %temp% temp ve prefetch klasörlerini temizle

kvrtyi ilk defa duydum harbiden bütün virüsleri siler mi hocam
Siler tüm diskleri seçersen tertemiz eder yıllardır kullanırım her virüs yediğimde kurtardı beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kvrtyi ilk defa duydum harbiden bütün virüsleri siler mi hocam
ilk kez birisi KVRT ne ya demek yerine önce araştırıp sonra yazdı tebrik ederim sizi :D

Kime yazsam ilk önce o ne diyo soruyorlar :D

Siler tüm diskleri seçersen tertemiz eder yıllardır kullanırım her virüs yediğimde kurtardı beni

ilk kez birisi KVRT ne ya demek yerine önce araştırıp sonra yazdı tebrik ederim sizi :D

Kime yazsam ilk önce o ne diyo soruyorlar :D
yükledim hocam şu an tarıyor virüs yemeyiz inş

yükledim hocam şu an tarıyor virüs yemeyiz inş
Yediysende sorun yok bulur sana der bunları buldum napayım? sende kalmasını yada silmesini seçebilirsin eğer kritik bir virüs bulursa sana sormadan direkt sistemi yeniden başlatmanı ister korkma yeniden başlat ve dokunma o kendini açıp tekrar tarayıp virüsü yok eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,100
Üyeler
190,856
Son üye
Realtek
Geri