- Reaksiyon skoru
- 4,552
0-1-2 diye sıralayamazsın diye biliyorumAlıntıyı görüntüle bunları 0 1 2 3 4 diye nasıl sıralıycam arkadaşlar arşiv koleksiyon yapan biriyim harddiskler bu yüzden böyle ama akşam akşam tilt oldum o kadar derdimin içine bide bu eklendi her türlü sıralama ölçütünü denedim ben kendi elimle sıralayamazmıyım
şuan windowsu tekrardan kurduğum için hiç bi oyunun kısayolu yok teker teker masaüstüne atıcam atmadan önce sürücü harflerini değiştirirsem otomatik içindeki kısayol uygulamalarında hedefleri değişiyormu peki yani değiştirsem sıkıntı çıkarmıOnları sıralamanın tek yolu sürücü harflerini değiştirmek, isme göre sıralanmıyor onlar.
Valla bilgim yok, kısayollar etkilenebilir. Her şeyin harfini değiştir sonra kısayol oluştur.şuan windowsu tekrardan kurduğum için hiç bi oyunun kısayolu yok teker teker masaüstüne atıcam atmadan önce sürücü harflerini değiştirirsem otomatik içindeki kısayol uygulamalarında hedefleri değişiyormu peki yani değiştirsem sıkıntı çıkarmı
Valla bilgim yok, kısayollar etkilenebilir. Her şeyin harfini değiştir sonra kısayol oluştur.
Bu kadar birim var ama toplam fiziksel olarak kaç diskin var?Alıntıyı görüntüleyaptım reis adamsın
4Bu kadar birim var ama toplam fiziksel olarak kaç diskin var?
Güzelmiş. Bende de 4, hiçbiri bölünmemiş ama, hepsi tek birim olarak duruyor
bende birleştircemde birleşmiyorGüzelmiş. Bende de 4, hiçbiri bölünmemiş ama, hepsi tek birim olarak duruyor.