Diskleri Ad Sırasına Göre Sıralama

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
1592867517104.webp
bunları 0 1 2 3 4 diye nasıl sıralıycam arkadaşlar arşiv koleksiyon yapan biriyim harddiskler bu yüzden böyle ama akşam akşam tilt oldum o kadar derdimin içine bide bu eklendi her türlü sıralama ölçütünü denedim ben kendi elimle sıralayamazmıyım

Onları sıralamanın tek yolu sürücü harflerini değiştirmek, isme göre sıralanmıyor onlar.

Alıntıyı görüntüle bunları 0 1 2 3 4 diye nasıl sıralıycam arkadaşlar arşiv koleksiyon yapan biriyim harddiskler bu yüzden böyle ama akşam akşam tilt oldum o kadar derdimin içine bide bu eklendi her türlü sıralama ölçütünü denedim ben kendi elimle sıralayamazmıyım
0-1-2 diye sıralayamazsın diye biliyorum

Onları sıralamanın tek yolu sürücü harflerini değiştirmek, isme göre sıralanmıyor onlar.
şuan windowsu tekrardan kurduğum için hiç bi oyunun kısayolu yok teker teker masaüstüne atıcam atmadan önce sürücü harflerini değiştirirsem otomatik içindeki kısayol uygulamalarında hedefleri değişiyormu peki yani değiştirsem sıkıntı çıkarmı

şuan windowsu tekrardan kurduğum için hiç bi oyunun kısayolu yok teker teker masaüstüne atıcam atmadan önce sürücü harflerini değiştirirsem otomatik içindeki kısayol uygulamalarında hedefleri değişiyormu peki yani değiştirsem sıkıntı çıkarmı
Valla bilgim yok, kısayollar etkilenebilir. Her şeyin harfini değiştir sonra kısayol oluştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,311
Son üye
hamsitava2026
Geri