TV sıksık güncelleme alıyorsa gelir diye düşünüyorumBende 2014 model samsung tv var amazon mubi blutv gibi uygulamalar var ama disney üye oldum girdim baktım maalesef desteklemiyormuş daha sonradan destek gelir mi sizce?
Yok 1 veya 2 senede bir alıyor oda önemli güncelleme olmuyorTV sıksık güncelleme alıyorsa gelir diye düşünüyorum
pek sanmıyorum hocam eski televizyonlardan güncelleme desteğini kesiyolarBende 2014 model samsung tv var amazon mubi blutv gibi uygulamalar var ama disney üye oldum girdim baktım maalesef desteklemiyormuş daha sonradan destek gelir mi sizce?
2017-2018 üstü olsaydı gelirdi ama 2014 çok eski gelmez bencemaalesef desteklemiyormuş daha sonradan destek gelir mi sizce?
2017'de 2016 model Lg televizyon aldım ve son güncellemesini de 2020'de sonlandırdı.Bende 2014 model samsung tv var amazon mubi blutv gibi uygulamalar var ama disney üye oldum girdim baktım maalesef desteklemiyormuş daha sonradan destek gelir mi sizce?
Bu yöntemi dener misin?Bende 2014 model samsung tv var amazon mubi blutv gibi uygulamalar var ama disney üye oldum girdim baktım maalesef desteklemiyormuş daha sonradan destek gelir mi sizce?
olmuyorBu yöntemi dener misin?