Display kablo önerisi

Delatich

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben güzelinden bir tane DP kablosu arıyorum monitörüm SAMSUNG ODYSSEY G4 ekran kartım NVİDİA RTX 4060Tİ. Monitörümde G-SYNC desteği bulunmakta ayrıca yani onunla uyuşan bir kablo. Bu konularda cahilim birazcık

hocam monitörün içinden çıkanda bir sorunmu oluştu acaba veya çıkmadımı?

hocam monitörün içinden çıkanda bir sorunmu oluştu acaba veya çıkmadımı?
Hocam DP Kablosu daha iyi hemde g-sync destekliyor HDMI Kablosu desteklemiyor ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam DP Kablosu daha iyi hemde g-sync destekliyor HDMI Kablosu desteklemiyor ya.
Bozuk değil sapasağlam geldi çok şükür yani.

Bozuk değil sapasağlam geldi çok şükür yani.
allah allah dp destekleyen monitörde dp kablosu gönderiyorlar diye biliyordum bana dp kablosuyla gelmişti

sonuç olarak normal standartlarda bir kablo monitörün arkasında kalıcak sağlam çalışır diye düşünüyorum

allah allah dp destekleyen monitörde dp kablosu gönderiyorlar diye biliyordum bana dp kablosuyla gelmişti

sonuç olarak normal standartlarda bir kablo monitörün arkasında kalıcak sağlam çalışır diye düşünüyorum
hocam kusura bakmayın bu aralar meşguliyetimden dolayı bakamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için attığınız ürünü beğendim değerlendireceğim.

hocam kusura bakmayın bu aralar meşguliyetimden dolayı bakamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için attığınız ürünü beğendim değerlendireceğim.
alabiliyorsaniz, ugreen marka dp kablo almanızı öneririm. sağlam markadır 🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,832
Üyeler
186,251
Son üye
blent
Geri