Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben güzelinden bir tane DP kablosu arıyorum monitörüm SAMSUNG ODYSSEY G4 ekran kartım NVİDİA RTX 4060Tİ. Monitörümde G-SYNC desteği bulunmakta ayrıca yani onunla uyuşan bir kablo. Bu konularda cahilim birazcık
Hocam DP Kablosu daha iyi hemde g-sync destekliyor HDMI Kablosu desteklemiyor ya.hocam monitörün içinden çıkanda bir sorunmu oluştu acaba veya çıkmadımı?
Bozuk değil sapasağlam geldi çok şükür yani.Hocam DP Kablosu daha iyi hemde g-sync destekliyor HDMI Kablosu desteklemiyor ya.
allah allah dp destekleyen monitörde dp kablosu gönderiyorlar diye biliyordum bana dp kablosuyla gelmiştiHocam DP Kablosu daha iyi hemde g-sync destekliyor HDMI Kablosu desteklemiyor ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bozuk değil sapasağlam geldi çok şükür yani.
hocam kusura bakmayın bu aralar meşguliyetimden dolayı bakamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için attığınız ürünü beğendim değerlendireceğim.allah allah dp destekleyen monitörde dp kablosu gönderiyorlar diye biliyordum bana dp kablosuyla gelmişti
sonuç olarak normal standartlarda bir kablo monitörün arkasında kalıcak sağlam çalışır diye düşünüyorum
alabiliyorsaniz, ugreen marka dp kablo almanızı öneririm. sağlam markadırhocam kusura bakmayın bu aralar meşguliyetimden dolayı bakamadım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için attığınız ürünü beğendim değerlendireceğim.