Neler Yeni

Çözüldü✓ Display Port nereye takılır

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Arkadaşlar display port nereye takılır ekran kartına mı yoksa anakarta mı ?

Monıitörüm ASUS VGA27 2K165 HZ

Monitör 144 hz de kalıyor 165 hz yaptığımda görüntü ayarları gidiyor bunu nasıl çözeceğimi de bilmiyorum.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Arkadaşlar display port nereye takılır ekran kartına mı yoksa anakarta mı ?

Monıitörüm ASUS VGA27 2K165 HZ

Monitör 144 hz de kalıyor 165 hz yaptığımda görüntü ayarları gidiyor bunu nasıl çözeceğimi de bilmiyorum.
Ekran kartina takacaksin

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
Anakarttan görüntü alıyor isen zaten işlemcinin grafik sağlayabilen işlemcidir. Ekran kartına takmalısın. Display şu için en iyisi olarak biliyorum.

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
Ekran Kartına da taksam, Anakarta da taksam aynı monitörü 165 hzye çektiğimde görüntü bok gibi oluyor
Monitör veya kablo. Şüphelenebileceğimiz sadece bunlar var. Driver'ların güncel ise önce kabloya odaklan. Ekran kartının 165hz destekelemeside bir ayrı mesele.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
monitörün renk ayarını fps yap
Monitör'ü 165 hzye çektiğim de bana bunu yapmama izin vermiyor kendisi otomatik manzara modunda duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör veya kablo. Şüphelenebileceğimiz sadece bunlar var. Driver'ların güncel ise önce kabloya odaklan. Ekran kartının 165hz destekelemeside bir ayrı mesele.
4070 Ti var

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
Monitör'ü 165 hzye çektiğim de bana bunu yapmama izin vermiyor kendisi otomatik manzara modunda duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 Ti var
Yeni mi? Durumsal olarak değişir teknoloji işi. Aynı model kartta bobin sesi olur veya olmaz gibi. Ekran kartını başka bir monitörde test etmeye çalış. Ortamı değiştirerek bu sorunu çözebiliriz. Var ise monitörünü başka bi PC de test et.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Yeni mi? Durumsal olarak değişir teknoloji işi. Aynı model kartta bobin sesi olur veya olmaz gibi. Ekran kartını başka bir monitörde test etmeye çalış. Ortamı değiştirerek bu sorunu çözebiliriz. Var ise monitörünü başka bi PC de test et.
Saydığın imkanların hiçbiri yok, niye böyle yaptığını anlamıyorum eskiden yapmazdı kablo ile alakalı olacağını da samıyorum çünkü 165 hzyi gayet net veriyor bana. Fakat imkanım olursa deneyeceğim.

Canon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Can
Saydığın imkanların hiçbiri yok, niye böyle yaptığını anlamıyorum eskiden yapmazdı kablo ile alakalı olacağını da samıyorum çünkü 165 hzyi gayet net veriyor bana. Fakat imkanım olursa deneyeceğim.
Zaten her zamanki ayarlarını şu an mı uygulayamıyorsun? Eskiden zaten 165hz kullanıyordun da şu anda bir problem mi oluştu? Durum bu ise driver'sal bir sorun gibi geliyor bana. Driver azımsanamayacak kadar çok şeye etki ediyor.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Zaten her zamanki ayarlarını şu an mı uygulayamıyorsun? Eskiden zaten 165hz kullanıyordun da şu anda bir problem mi oluştu? Durum bu ise driver'sal bir sorun gibi geliyor bana. Driver azımsanamayacak kadar çok şeye etki ediyor.
Askerden önce kullanıyordum şuan kullanamıyorum. Ekran kartımı güncelledim başka neyi güncellemem lazım

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Top Bottom