Bu Piyasada Sağlam Ürün İçin Normal Bence .alıcakken sağlamını almak gerekiyorda 500 TL de çok değilmi
Ürün yorumlarının ikna edici olmaması normal. Öyle herhangi bir dönüştürücü olmuyor çünkü.Birçok yere baktım fakat düzgün bir öneri bulamadım ve ürün yorumları da pek ikna edici değil, kullanan vardır diye belki buraya yazmak istedim.
Çok geldi hocamSağlam Dönüştürücü Arıyorsan Tavsiye Ederim .
Paugge 4K 60Hz HDR Displayport to HDMI Aktif Adaptör
Paugge 4K 60Hz HDR Displayport to HDMI Adaptör * Displayport male to HDMI female* Active Adapter* 21.60 Gbps bandwidth to enable resolutions up to max 4K 4096×2160@60Hz* Displayport 1.4 (Backward compatible Displayport 1.2 and Displayport 1.1)* Hdmi 2.0a (Bacwww.entepeteknoloji.com
Eski Aoc monitörüm var 60hz zaten 2. monitör olarak kullanacağım. Bir süre sonra zaten 2 tane yeni monitör alacağım fakat bu süre zarfında bir süreliğine dönüştürücü ile idare edeceğim. Önemli olan çalışması. Çok fazla para baymak istemiyorum.hocam alabilirsiniz bende hdmı vga kullanıyordum zamanında ama hz inizi etkiler diyelim 144hz monitörünüz varsa onu 60 ta kullanmak zorunda kalabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
alıcakken sağlamını almak gerekiyorda 500 TL de çok değilmi
DP 1.2 AmaAlfais 4946 4K Destekli Displayport Hdmi Çevirici Dönüştürücü Adaptör - Evaletim
Alfais elektronik resmi satış sitesiwww.evaletim.com
valla ucuz, bundan aldım kendime denemedim henüz ama iş görür sanırım
Çok geldi hocam
Eski Aoc monitörüm var 60hz zaten 2. monitör olarak kullanacağım. Bir süre sonra zaten 2 tane yeni monitör alacağım fakat bu süre zarfında bir süreliğine dönüştürücü ile idare edeceğim. Önemli olan çalışması. Çok fazla para baymak istemiyorum.
Başta Söylesene Hocam O Zaman Dert Etmeye Gerek Yok .Alfais 4946 4K Destekli Displayport Hdmi Çevirici Dönüştürücü Adaptör - Evaletim
Alfais elektronik resmi satış sitesiwww.evaletim.com
valla ucuz, bundan aldım kendime denemedim henüz ama iş görür sanırım
Rica EderimÇalışsın da hocam Sağolasınız.