batutasdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Merhabalar, aldığım ekranın kutusundan dp kablosu çıkmıyormuş. Hangi kabloyu almamı tavsiye edersiniz ?
gittigidiyor 2. el satıyor tavsiye etmem hocam![]()
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hocam açıklamada yazar 2.el olup olmadığıgittigidiyor 2. el satıyor tavsiye etmem hocam
Kullanmadım ama sertifika mevcut değil ve bu kablodan çok sıkıntı çeken gördüm bence alma parana yazık, paugge aldım ben çok memnunumteknobiyotiğin sattığı marka olan darkta sertifika mevcut mu acaba? baktım fakat göremedim. kullanan oldu mu aranızda
aynen karar verdim paugge alıcam bende.Kullanmadım ama sertifika mevcut değil ve bu kablodan çok sıkıntı çeken gördüm bence alma parana yazık, paugge aldım ben çok memnunum