F4IRFL4Y
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,795
Selamlar Yazın Araba Almayı Düşünüyorum 300-350 K Bütçem Var Bu Fiyat Bandında Kafamdaki En F/P Araba Fiat Linea 1.3 Multijet Şimdi Araba İyi Parçaları Bol - Parçası Ucuz - Motoru Dayanıklı - Ustası Bol - Az Yakıyor Dizel Olduğu İçin her şey Süper Ama Şimdi Bu Araç 2012 Veya Daha Öncesinde Üretim Olduğu İçin Normal Olarak Kilometreleri 200-300 K Arası Oluyor Ve Bakımları Zamanında Yapıldı Mı Bilmek Zor Ve Babamla Felan Konuştuğumda Veya Videolar İzlediğimde Dizelin Az Yaktığı Fakat Masraf Olarak 2 Kat Fark Olduğu Söyleniyor Ama Bu Arabadan Arabaya Değişir Mi Yani Bu Linealarda Gene Sorun Çıkarır Mı ? İlk Arabam Olacak Kişisel Olarak Annemle Beraber Alacağız Babamın 1999 Polo'su Var Benzinli Kendine Danışınca Ben Almam Felan Diyor Dizel Ama Fiyatıda Göz Önüne Alınca Aklına Yatıyor Benimde Önceliğim Şuan Çok Masraf Çıkmaması 18 Yaşındayım Annem Emekli Babam Emekli O Yüzden Birinci Önceliğim tabii ki Yakıt Ücreti Ama İlerde Bu Kadar Masrafda Çıkar Mı İşte Onu Düşünüyorum Şehir İçinde Kullanıcam Belki Yazları Bir Denize Yada Yılda 1 Belki Mersinden İstanbula Gideceğim Bu Durumları Göz Önünde Bulundurulunca Sizce Değer Mi Dizel Almaya Yoksa Benzinli Mi İlla Bakayim ?