blueshdream
80+
- Reaksiyon skoru
- 143
- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla linea ya kayıyo gönlüm hocam ya ama bi türlü fiyat performans ilan bulamadımLinea 1.3 mj algeç
valla linea ya kayıyo gönlüm hocam ya ama bi türlü fiyat performans ilan bulamadımLinea 1.3 mj algeç
Hocam bu bütçede başka araba zor yani hem modelli olur hem çekişi de iyivalla linea ya kayıyo gönlüm hocam ya ama bi türlü fiyat performans ilan bulamadım![]()
evet güzel duruyor ama arkadan kazası var bagaj değişen bide km yüksek geldi bana :/
galiba öyle 1.3multijet ilanı gözüne çarparsa atabilir misin şişirilmemiş fiyattaHocam bu bütçede başka araba zor yani hem modelli olur hem çekişi de iyi
abi bişi sorucam mesela bu araba 200 bine gelmiş ve 97 model bi okadar yaşlı otomatik olması iyi ama km yüksek olunca risk artıyor ve tavan hariç heryerinde işlem var sizce az kullanılmış linea albea veya symbol daha mantıklı olmaz mı
Doğru düşünüyorsunuz hocamabi bişi sorucam mesela bu araba 200 bine gelmiş ve 97 model bi okadar yaşlı otomatik olması iyi ama km yüksek olunca risk artıyor ve tavan hariç heryerinde işlem var sizce az kullanılmış linea albea veya symbol daha mantıklı olmaz mı
valla hosuma gitti hocam km bi tık yüksek gibi geldi ama araç güzel duruyorHocam bu nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru düşünüyorsunuz hocam
çok güzelmiş ama bütçeyi bi tık aşıyo elimde 480 lira para var ama daha sigortası falan filan derken bi 20 30 da öyle gider maks 450 e bakmam lazım
Hocam bunlar rezillikten başka bir şey değil ne yokuşta ne düzlükte gidiyor sadece bağırıyor
Bunlar motor mekanik ve şanzuman tarafında kolay kolay sorun çıkarmayan araçlar yanlış motor yağı yan sanayi parçalar hatalı kullanım gibi durumlarda oluşacak sorunlar bu araçlarda çok genelde olmuyor öyle bir araç yapmışlarki çok zorlaman lazım uzun yıllar bakım yapmaman lazım problem çıkartmak için. Babamda vardı 97 corolla 2010 yılına kadar sadece rutin bakımlarını yaparak geldi ve araç en son 750 000 km deydi aracı sattı şuanda araç km saatini 1 tur çevirdi üstüne 500 k km de yani 1.5 milyon km yapmış araç Hala yollarda ve Motor mekanik sorunsuz. Düşün düzgün bakıldığı zaman bu kadar sağlam km yapan bir araçtan bahsediyoruz Honda civiclerde keza bu şekilde japonlar 1990 - 2000 yılı arasında ürettiği bütün araçlar bence çok kaliteliabi bişi sorucam mesela bu araba 200 bine gelmiş ve 97 model bi okadar yaşlı otomatik olması iyi ama km yüksek olunca risk artıyor ve tavan hariç heryerinde işlem var sizce az kullanılmış linea albea veya symbol daha mantıklı olmaz mı
anladım hocam bu kadar yüksek olmasına gerek yok mesela 14 15 yaşına kadar okeyimBunlar motor mekanik ve şanzuman tarafında kolay kolay sorun çıkarmayan araçlar yanlış motor yağı yan sanayi parçalar hatalı kullanım gibi durumlarda oluşacak sorunlar bu araçlarda çok genelde olmuyor öyle bir araç yapmışlarki çok zorlaman lazım uzun yıllar bakım yapmaman lazım problem çıkartmak için. Babamda vardı 97 corolla 2010 yılına kadar sadece rutin bakımlarını yaparak geldi ve araç en son 750 000 km deydi aracı sattı şuanda araç km saatini 1 tur çevirdi üstüne 500 k km de yani 1.5 milyon km yapmış araç Hala yollarda ve Motor mekanik sorunsuz. Düşün düzgün bakıldığı zaman bu kadar sağlam km yapan bir araçtan bahsediyoruz Honda civiclerde keza bu şekilde japonlar 1990 - 2000 yılı arasında ürettiği bütün araçlar bence çok kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He yüksek model araç istiyorsan illaki sorunsuz araçlar bu fiyatlara pek yok Örnek bir model paylaşıcam sorunsuz gibi dursada hiçte öyle değil.
işte 14-15 yaşında sana ileride sorun çıkarmayacak sorunsuz bir araç düşündüğün fiyata malesef yok bunu anlatmak istedim.anladım hocam bu kadar yüksek olmasına gerek yok mesela 14 15 yaşına kadar okeyim