Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
Hangi taraf daha ekonomik olur.
Amaç en az ücret ile en fazla km gitmek.
Dediğin şey için LPG daha iyi.Hangi taraf daha ekonomik olur.
LPG daha ekonomik ama bazı riskleri var tabi. Onları göze alacaksanız lpg.Hangi taraf daha ekonomik olur.
Ne riski varLPG daha ekonomik ama bazı riskleri var tabi. Onları göze alacaksanız lpg.
Şimdi dizel araç LPG den daha mı az yakıyoralırken lpgli araba daha ucuz olur. bakımları da daha ucuz olur. daha sessiz ve sarsıntısız çalışır. ekonomi olarak dizel daha az yakar.
LPG - Duruma göre Dizel - Benzin. Günde 2 saat felan yol yapan bir araç için Dizel daha uygundur ama 15-20dk için benzin daha uyguna gelebilirHangi taraf daha ekonomik olur.
Lpg ekonomik ama aracı öldürüyor desek yeridir.Dizel bence daha mantıklı.(Daha masraflı ve daha fazla yakıt haricinde)Hangi taraf daha ekonomik olur.
O yasak kalktıEkonomik olarak LPG. En ucuzu öyle olur. Bakımı da kolaydır. Tabi bazı riskleri var. Dikkatli olmak gerek. Zaten taktırınca anlatırlar size aman aman bir şeyi yok. Mesela kapalı otoparkları kullanamazsın LPG taktırırsan.
Bunu bilmiyordum artık girilebiliyor yani. İyiymiş.O yasak kalktı
Tüp muaynesi tamsa girebiliyorsun bir kaç kez bende girdim
AVM otoparkları fabrikasyon lpg araçlar dışında halen almaz yasak kalkmadı bina sakinlerine bağlı apartmanlarda ama AVM otoparklarında yasakO yasak kalktı
Tüp muaynesi tamsa girebiliyorsun bir kaç kez bende girdim